Sausage Party: Animák, který rozhodně nebude pro děti

Sausage Party: Animák, který rozhodně nebude pro děti   

Česká kina uvedou na konci srpna animovaný film Sausage Party, v českém překladu Buchty a klobásy. Pokud si ale myslíte, že se jedná o další pohádku, na které na chvilku zabavíte své ratolesti, tak se mýlíte. Snímek bude totiž přístupný až od osmnácti let.

Buchty a klobásy jsou totiž vůbec prvním mládeži nepřístupným počítačem animovaným filmem. Na svědomí ho má režisérské duo Conrad Vernon a Greg Tiernan a na scénáři se podíleli kromě Evana Goldberga i Seth Roger, Kyle Hunter a Ariel Shaffir. Premiéru si v českých kinech odbude ve čtvrtek 25. srpna.

A o čem Buchty a klobásy budou? Popis děje zní celkem neškodně. Skupina potravin se pod vedením odvážné uzeniny rozhodne odhalit pravdu o své existenci. Touží totiž po tom dozvědět se, co se stane, když na ně přijde řada a stejně jako jejich předchůdci opustí bezpečné pulty supermarketu. Že to zní celkem neškodně? Možná, ale již trailer, který je mimochodem přístupný od patnácti let, napovídá o tom, že to rozhodně nebude ta nejvýchovnější podívána pro děti.

V novém animovaném snímku totiž nebude nouze o sprostá slova, dvojsmysly, sexuální narážky ani drastické scény. Za cíl si dává ale především náramně pobavit dospělé diváky. To vše během téměř devadesátiminutové stopáže. Kresleným potravinám i postavám ve snímku propůjčili své hlasy ti nejslavnější současní komici. Mezi nimi nechybí třeba Seth Rogen, Kristen Wiig, Johan Hill, Bill Hader, Michael Cera či James Franco.

Kdy a kde dávají film: Buchty a klobásy

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Podobné filmy

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!