Šťastný chaos a nové album doveze do Prahy PJ Harvey

Šťastný chaos a nové album doveze do Prahy PJ Harvey  

Po dlouhých pěti letech se do české metropole vrací britská hudební ikona PJ Harvey, která přijíždí pražským fanouškům představit své nejnovější album s názvem The Hope Six Demolition Project. Návštěvníci se mohou těšit na alternativní rockový nářez, během něhož představí populární hudebnice nejen novinkové skladby.

PJ Harvey patří k nejvýznamnějším představitelkám britského alternativního rocku. Během své osmadvacetileté kariéry byla její tvorba ovlivněna několika dalšími žánry, jako jsou třeba indie, punk či blues. Právě rock ale prolíná celou její kariérou. První studiové album Dry, které vydala v roce 1992, zařadil do svých 20 nejoblíbenějších desek dokonce Kurt Cobain.

Tvorba PJ Harvey je ovlivněna nemalými experimenty, hudebním i lyrickým vývojem. Fanoušky tak nenudí jedním konceptem a totožnými postupy. Každé další album je něčím jiné a unikátní. Když se vydala na turné ke své předpodlední desce, prezentovala se PJ Harvey jako křehká děva s autoharfou. Nyní je opět vše jinak. S novým albem hudebnice opět přitvrdila a autoharfu vyměnila za saxofon.

Návštěvníci pražského koncertu tak možná budou velmi překvapeni. PJ Harvey dorazí do Prahy 13. října, kdy se představí ve Forum Karlín. Vstupenky jsou již nyní k dispozici v běžných internetových předprodejích za cenu 1 250 korun. Na místě budou lístky k zakoupení za 1 400 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!