José González zahraje v lednu v Praze. Doprovodí ho experimentální orchestr The String Theory

José González zahraje v lednu v Praze. Doprovodí ho experimentální orchestr The String Theory  

Švédský indie folkový zpěvák José González oznámil termín svého českého koncertu. Ten se uskuteční v lednu příštího roku a návštěvníci se kromě slavného hudebníka mohou těšit také na orchestr The String Theory. S ním koncertoval González již v roce 2011, nyní půjde o druhé evropské turné, během něhož spojí své síly, aby nabídli fanouškům výjimečný hudební zážitek.

Během první společné koncertní šňůry vyprodávali José González a The String Theory koncertní sály po celé Evropě. Nyní jsou zpět a zájem o koncerty bude pravděpodobně rovněž obrovský. Praha se může na výjimečné vystoupení těšit 27. ledna 2017, kdy hudebníci zahrají na pódiu Fora Karlín. Vstupenky jsou do prodeje 14. července. K sehnání jsou v cenovém rozmezí od 790 do 1 490 korun.

José González vydal své třetí studiové album v únoru minulého roku. Jednalo se o další studiovou nahrávku po dlouhých sedmi letech. Talentovaný zpěvák během nich však nezahálel. Kromě neustálého koncertování natočil dvě alba s kapelou Junip a podílel se na nahrávání soudtracku k filmu The Secret Life Of Walter Mitty.

Od vydání svého třetího alba s názvem Vestiges & Claws objíždí se svým vystoupením koncerty v Evropě, Americe, Austrálii i na Novém Zélandu. Dvakrát dokonce koncertoval v The Opera House v Sydney a na svém kontě má i hraní ve slavných Walt Disney Concert Hall v Los Angeles a The Beacon Theatru v New Yorku.

José Gonzáles objíždí koncerty buď sólově, nebo se zmiňovanou skupinou Junip. Nyní se ale opět rozhodl přibrat na svá vystoupení experimentální komorní orchestr The String Theory, který prozkoumává hranice klasické hudby i divokého popu. To vše pod vedením dirigenta PC Nackta

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!