Legendární Sugar Man dorazil do Prahy

Legendární Sugar Man dorazil do Prahy

Sixto Rodriguez, který je známý jako Suger Man, přijel potěšit své české fanoušky. Těch dorazilo do pražského Fora Karlín v pondělí 11. července požehnaně. Všichni nedočkavě čekali na legendami opředeného písničkáře, jehož písně se staly, aniž by o tom věděl, symbolem svržení apartheidu v Jihoafrické republice.

hodnoceno 9x
Líbí? Pošlete to dál...

Sixto Rodriguez, který však vystupuje jen pod svým příjmením, je americký folk-rockový zpěvák s mexickými kořeny. Svá jediná studiová alba nahrál na počátku sedmdesátých let minulého století. Po nich následovaly už jen kompilace a také záznamy živých koncertů v Austrálii a v Jihoafrické republice. Právě tam talentovaného hudebníka objevili, když mu několik let předtím daly košem americké nahrávací společnosti.

Jak vypadal pražský koncert legendárního Sugar Mana jste se mohli dočíst již v našem reportu. Nyní vám přinášíme pro lepší představu, jak koncert vypadal, také fotogalerii. 

CELÝ REPORT: Pátrání po Sugar Manovi skončilo! Slavný písničkář se představil ve Foru Karlín

Další náhodné fotky z galerie...

Legendární Sugar Man dorazil do PrahyLegendární Sugar Man dorazil do Prahy Legendární Sugar Man dorazil do PrahyLegendární Sugar Man dorazil do Prahy

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...