Američtí Band of Horses hlásí první koncert v České republice

Američtí Band of Horses hlásí první koncert v České republice  

Americká indie rocková skupina Band of Horses právě potěšila všechny své české fanoušky! Vůbec poprvé se totiž chystá na koncert v České republice. Představí během něj i své nejnovější a dlouho očekávané album Why Are You OK.

Pětice ze Seattlu dorazí vůbec poprvé do Prahy 2. března 2017, kdy zahraje v Lucerna Music Baru. Návštěvníci se mohou těšit na jejich starší tvorbu, ale dočkají se i písní z nové desky, kterou kapela vydala na konci června. „Nové album je nejspíš naše nejlepší,“ lákají k poslechu Band of Horses.

Kapela působí na hudební scéně již dvanáct let a na kontě má pět studiových alb. Infinite Arms, které vyšlo v roce 2010, získalo dokonce nominaci na prestižní cenu Grammy. Následující desku Mirage Rock jim produkoval dokonce Glyn Johns, jenž je známý svou spoluprácí s hvězdami jako The Who, Eagles či Faces.

Na poslední album čekali fanoušci dlouhé čtyři roky, konečně se však dočkali a nahrávka s názvem Why Are You OK už nechybí v žádném obchodě či na streamovací hudební službě. „Pracuju v noci a ráno děti vezu do školy,” popsal vznik alba zakladatel kapely Ben Bridwell. Producentem se stal Jason Lytle z kapely Grandaddy a výkonným producentem Rick Rubin, který má za sebou již spolupráci s Red Hot Chilli Peppers či Justinem Timlakem.

Předprodej vstupenek startuje 8. července v 9 hodin. Seženete je v běžných internetových předprodejích za 690 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!