Do zahájení Rock for People zbývá už jen pár dní! Na co všechno se můžeme těšit?

Do zahájení Rock for People zbývá už jen pár dní! Na co všechno se můžeme těšit? 

Jenom týden nás dělí od zahájení jednoho z největších festivalů v ČR vůbec. Přinášíme Vám jen v krátkosti přehled toho nejzajímavějšího, co Vás na třídenním hradeckém festivalu čeká.

1. Trocha kultury navíc…

Kromě věhlasných interpretů se můžete těšit také na unikátní vystoupení uměleckého souboru La Putyka, který vám v nově postaveném cirkusu předvede svá nezapomenutelná akrobatická i taneční čísla. Součástí bude například ukázka z představení Airground, ve kterém se skloubí cirkusové umění, živá hudba a prvky tanečního divadla. Pokud si v nabitém programu najdete volnou chvilku, určitě tuto šanci nepropásněte!

2. Hudba současná, ale i minulá!

Chcete-li zavzpomínat, jak vypadala hudba před pádem železné opony, rozhodně neopomeňte výstavu, na které představí Jazzová sekce svou činnost z let 1971 – 1988. Kromě toho nejmodernějšího máte tak jedinečnou příležitost poznat i něco málo z (poměrně nedávné) hudební historie.

3. Rychlokurz medicíny s RfP?

Možná jste ještě studentem střední škol a kladete si otázku, kam se vydáte po maturitě. Láká vás medicína, ale nevíte, co přesně to obnáší? I to můžete zjistit na Rock for People!
Studenti 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy Vám jistě rádi poradí a navíc Vám pomocí svých interaktivních workshopů vysvětlí, co se děje s vaším mozkem po požití marihuany nebo jak v případě nouze pomoci kamarádovi v bezvědomí. Můžete si tak udělat jasno nejen v zásadách první pomoci, ale třeba i v tom, kam povede Vaše cesta o složení maturitní zkoušky.

4. Nezapomenutelná koncertní vystoupení

Na závěr jsme si pro Vás připravili několik hudebních videoklipů těch nejznámějších a nejpopulárnějších kapel, se kterými se na Rock for People setkáte. Možná Vám tvorba některých z nich doteď unikala nebo se chcete jen nabudit před nadcházejícím živým vystoupením? Třeba právě některý z uvedených videoklipů Vám pomůže dotat se již teď do té správné nálady!

Anti-Flag

Skillet

The Offspring

Enter Shikari

To vše a ještě mnohem více již 3. června v Hradci Králové!  Těšíme se na viděnou!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!