Do Prahy přijede poprvé Skrillex. Do České republiky se vrátí po čtyřech letech

Do Prahy přijede poprvé Skrillex. Do České republiky se vrátí po čtyřech letech  

Ač ta největší fanouškovská hysterie po něm už pominula, jeden z nejkontroverznějších hudebních interpretů se vrací po čtyřech letech zpět do České republiky ukázat, že osm cen Grammy nezískal jen náhodou. Jeho koncert bude pro někoho možná stylovým zakončením hudebních prázdnin, pro jiné pak jednou z nejočekávanějších akcí roku.

Americký producent a DJ Skrillex si naprosto získal srdce návštěvníků Rock for People, kde při svém posledním koncertu v Česku odehrál improvizované vystoupení v YouTube stanu poté, co festival zasáhla obrovská bouře, která přerušila program na velkých stagích. Zatímco ostatní headlineři v čele s Faith No More svá vystoupení museli zrušit, Skrillex se stal hrdinou festivalu, když dokázal pobavit tisíce lidí i na daleko menším pódiu bez jakýchkoli pódiových efektů. A navíc z vlastní iniciativy.

Sonny John Moore alias Skrillex pochází z kalifornského Los Angeles a svou hudební kariéru odstartoval jako člen americké post-hardcorové kapely From First to Last, kde působil jako hlavní zpěvák. Do té doby, než se začal věnovat své sólové kariéře, natočil se skupinou dokonce dvě studiová alba. Jako na Skrilexe na sebe poprvé upozornil deskou My Name Is Skrillex a následnými EP Scary Monsters and Nice Sprites a More Monsters and Sprites. V roce 2014 vydal své první studiové album Recess.

Do Prahy zavítá Skrillex vůbec poprvé. Premiérové vystoupení se uskuteční 25. srpna v industriální hale Pragovka, která byla vyhodnocena jako nejlepší pořadateli i managementem hudebníka. Vstupenky půjdou do prodeje v pondělí 27. června od 10 hodin, zakoupit je bude možné pouze v síti NoLimits.cz, a to v celkem třech cenových kategoriích. Nejlevnější lístek seženou zájemci na 890 korun, za nejlepší místa pak zaplatí 1190 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Pragovka Art District nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Pragovka Art District

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!