Americké duo Twenty One Pilots nahrálo píseň k filmu. Zveřejnilo k ní zbrusu nový videoklip

Americké duo Twenty One Pilots nahrálo píseň k filmu. Zveřejnilo k ní zbrusu nový videoklip  

Twenty One Pilots, jedna z nejpopulárnějších hudebních skupin současnosti, natočila píseň k chystanému filmu Suicide Squad. Nese název Heathens, a dokonce má již svůj vlastní videoklip. Ten má po jednom dni na Youtube již téměř dvě miliony zhlédnutí.

Zatímco v Evropě v současné době propagují Twenty One Pilots svůj singl Ride z loňské desky, za oceánem si nyní říkají o pozornost s novinkou Heathens. Ta vznikla jako skladba ke snímku Suicide Squad, na který se mohou filmoví fanoušci těšit již v srpnu, kdy bude mít premiéru v českých kinech pod názvem Sebevražedný oddíl. Zahrají si v něm třeba Will Smith, Jared Leto či Ben Affleck. Režie se ujal David Ayer, který má již na kontě filmy jako Železná srdce, Patrola či Drsný časy.

Kromě Twenty One Pilots se na soundtracku ke snímku podíleli ještě kanadská hudebnice Grimes či Eminem. Nabídne také zajímavé spojení amerického rappera Wiz Khalifa se skupinou Imagine Dragons či britského hudebníka Marka Ronsona a Dana Auerbacha z kapely The Black Keys. Soundrack si mohou zájemci předobjednat již nyní na iTunes.

Kapela Twenty One Pilots je novým hudebním fenoménem. Americké duo hudebníků Tylera Josepha a Joshe Duna dobývá kluby i haly po celém světě a své fanoušky (a především fanynky) si získalo i v České republice. To dokázal únorový koncert v Lucerna Music Baru, který byl úplně vyprodaný. Skupina se do Prahy tento rok ještě vrátí, a to 4. listopadu, kdy vystoupí v Tipsport Aréně v rámci svého turné Emøtiønal Røadshøw. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Sportovní hala Fortuna nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Sportovní hala Fortuna

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!