Mig 21 a Bára Poláková rozproudili Špilberk

Mig 21 a Bára Poláková rozproudili Špilberk

Ve čtvrtek 16. června vystoupili na brněnském hradě Špilberk populární česká kapela Mig 21 v čele s Jiřím Macháčkem. Předskokankou jim byla herečka a zpěvačka Bára Poláková, která se proslavila svými hity Kráva a Nafrněná.

hodnoceno 2x
Líbí? Pošlete to dál...

Bára PolákováBára Poláková

Čerstvá držitelka dvou Andělů, herečka a zpěvačka Bára Poláková, vystoupila v Brně poprvé. A byl to teprve její osmý koncert, jak sama zdůraznila. Od desátého to prý přestane počítat. Poláková rozezněla nádvoří Špilberku svým silným hlasem a spolu s vokálistkou Kateřinou Sedlákovou a ostatními členy kapely zahráli písně z alba Nafrněná včetně nové (a výborné) aranže titulní písně, hitu Kráva nebo písně Generace, k níž právě vydala nový klip.

Po Polákové začala show „taneční a striptérské“ kapely Mig 21 v čele s hercem a zpěvákem Jiřím Macháčkem. Macháček za doprovodu klávesisty a trumpetisty Pavla Hrdličky, kytaristy Tomáše Poláka a ostatních předvedli neskutečně energickou hudební show. Kromě písní z poslední desky Album zahráli snad všechny svoje největší hity, jako Snadné je žít, Vlajky vlají nebo Slepic pírka.

Foto: Tomáš Valda

Další náhodné fotky z galerie...

Bára PolákováMig 21 Mig 21Mig 21

|
100%

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...