Kolínský Natruc festival láká na Tata Bojs, Mandrage i Dana Bártu

Kolínský Natruc festival láká na Tata Bojs, Mandrage i Dana Bártu  

Devatenáctý ročník festivalu Natruc se uskuteční i letos na Kmochově ostrově v Kolíně. Návštěvníky láká na české kapely nejrůznějších žánrů. Dorazí na něj třeba populární kapela Tata Bojs i plzeňští Mandrage. Na akci si zahrají také kapely, které uspěly ve festivalové talentové soutěži.

Natruc festival se letos uskuteční v sobotu 6. srpna a návštěvníkům opět nabídne pestrý hudební program, kde si každý najde to své. Milovníci popu určitě ocení koncert kapely Mandrage, alternativní rok zastoupí partička Tata Bojs a hip-hop bude v Kolíně hájit stále populárnější seskupení ATMO Music a formace PSH, kterou tvoří rappeři Orion, Vladimir 518 a DJ Mike Trafik.

I pro fanoušky tvrdších melodií si pořadatelé připravili slušné zastoupení. Na festivalu tak zahraje kultovní Arakain, oblíbené Kurtizány z 25. avenue i crossover-metalová partička Insania. Chybět nebude ani punkrock v podání energické kapely Pipes and Pints. Program pak doplní ještě Vladimír Mišík & ETC, China Shop Bull, Michal Malátný, který vystoupí spolu s Kolínským Big Bandem, a Dán Bárta & Illustratosphere.

Také tento rok uspořádal Natruc talentovou soutěž, během níž hledal nadějné mladé kapely, kterým chce dát šanci zahrát si vedle slavnějších hudebníků na renomovaném festivalu. Ze stovky přihlášených vybrala porota deset finalistů, z nichž pak mohli návštěvníci webových stránek festivalu vybrat své výherce. Na prvním místě se umístila kapela Mangabej, druhé obsadili Stripes of Glory a pomyslnou bronzovou medaili získala skupina Brutální jahoda. Divokou kartu poroty si pak odnesla Nanosféra. Všechna tato hudební seskupení se tudíž na festivalu také objeví.

Vstupenky jsou do konce června k dispozici za zvýhodněnou cenu 320 korun. V červenci se pak navýší o dvacetikorunu. Zájemci je seženou v běžných internetových předprodejích. Festival poskytuje také speciální zvýhodněné rodinné vstupné a pro studenty nabízí desetiprocentní slevy. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!