Soutěž o vstupenky na Metronome festival. Zahrají Iggy Pop, Foals i The Kooks

Soutěž o vstupenky na Metronome festival. Zahrají Iggy Pop, Foals i The Kooks 

Ač se letos uskuteční teprve první ročník pražského festivalu Metronome, rozhodně se nejedná o chudý rozjezdový ročník. Do Prahy na něj totiž dorazí známí hudebníci z Česka i ze zahraničí. V Praze se tak poslední červnový víkend představí třeba legendární Iggy Pop, kapely The Kooks a Foals či elektro-popová zpěvačka Ella Eyre.

Metronome festival tak nabídne hudební smršť přímo v centru Prahy. Dějištěm premiérového ročníku se totiž stane holešovické výstaviště, kam kromě zmíněných zahraničních interpretů dorazí i hudebníci z Česka. Návštěvníci se mohou těšit na unikátní show kapely J.A.R. s gospelovým sborem, zazpívá i slovenský zpěvák Richard Müller a publikum roztančí elektroswingová partička Mydy Rabycad. Celý festival odstartuje v sobotu 25. června show Pražského filmového orchestru, který nabídne skladby ze sci-fi filmů.

Vy se navíc můžete na festival Metronome podívat zcela zdarma! Stačí jen správně zodpovědět naší otázku a mít trochu štěstí. Dva výherci se pak mohou těšit na dvě volné celofestivalové vstupenky.

Soutěžní otázka: Jak se jmenuje charismatický zpěvák kapely Foals, která v sobotu 25.6. zahraje na METRONOME festivalu ?

Správné odpovědi posílejte na email soutez@informuji.cz do neděle 19. června do 14 hodin. Z došlých odpovědí vylosujeme dva výherce, kteří se na festival i s doprovodem podívá zdarma.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Výstaviště Praha Holešovice nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!