Paul McCartney ovládne ve čtvrtek pražskou O2 arenu. Přijďte včas, apelují pořadatelé

Paul McCartney ovládne ve čtvrtek pražskou O2 arenu. Přijďte včas, apelují pořadatelé  

Další z velmi očekávaných letošních koncertů se uskuteční ve čtvrtek 16. června v pražské O2 areně. Do Prahy totiž dorazí hudebník Paul McCartney, bývalý člen legendárních The Beatles. Jelikož je koncert absolutně vyprodaný, pořadatelé apelují na návštěvníky, aby dorazili včas. Vystoupení McCartneyho totiž odstartuje přesně osmou hodinou večerní.

Paul McCartney se do České republiky vrací po dlouhých dvanácti letech od svého prvního pražského koncertu v roce 2004. V rámci turné One On One se mohou fanoušci těšit na skladby od legendárních The Beatles, ale i na písně z jeho sólové kariéry. V průměru zazní na každém koncertu známého hudebníka 39 skladeb, proto se mají návštěvníci skutečně na co těšit!

Ještě před pražským koncertem navíc Paul McCartney absolvuje v zákulisí lekci češtiny s jazykovou lektorkou. Chce totiž vyjít svým fanouškům vstříc a promluvit k nim v jejich rodném jazyce.

„Paul rád mluví s publikem v jejich vlastním jazyce, představuje své písně a jinak promlouvá k publiku, což dělá vystoupení intimnější a osobnější,“ prozradil zdroj ze zákulisí, „na svém posledním turné se naučil mluvit k publiku v japonštině, polštině, italštině, španělštině nebo portugalštině.“ Během letošního turné se tak kromě češtiny bude učit i francouzštinu, němčinu, norštinu, dánštinu i holandštinu.

Během současného turné se mohou návštěvníci koncertů těšit i na nejmodernější audio a video techniku, která přispívá k dotváření atmosféry ve velkých halách. Samozřejmostí proto jsou velkoplošné projekce, lasery i ohňostroje. Hlavním lákadlem vystoupení jsou ale stále především nezapomenutelné hity. Na koncertu dokonce speciálně zazní i skladby A Hard Days Night a Love Me Do, které zahraje McCartney sólově vůbec poprvé. Naposledy s nimi vystoupil před padesáti lety s The Beatles.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!