Novou desku představí na podzim v Praze i oxfordští Glass Animals

Novou desku představí na podzim v Praze i oxfordští Glass Animals  

V listopadu zavítá do Prahy neotřelá britská formace Glass Animals, která se tak do české metropole vrátí po dvou letech. A nepřijedou s prázdnou. Fanoušci se mohou těšit na zbrusu nové album How To Be A Human Being, které vyjde v srpnu tohoto roku.

Součástí hudební scény jsou Glass Animals teprve od roku 2012, kdy kapelu založili v Oxfordu čtyři kamarádi z dětství. V jejich hudbě dochází ke kombinaci klasického britského indie s popem i hip hopem. Typická je pro ně i kombinace kytar, kterou odstartovali spolu s kapelami jako Everything Everything novou vlnu britské kytarové hudby.

Díky úspěšnému EP Leaflings navázali později spolupráci s producentem Paulem Epworthem, který je známý i díky spolupráci se slavnou Adele či kapelou Florence & The Machine. Právě ten produkoval kapele debutovou desku s názvem Zaba. V pořadí druhá studiová deska má vyjít 26. srpna pod názvem How To Be A Human Being. Z ní jsou fanouškům již dobře známé singly Lose Control a Life Itself.  

Glass Animals vystoupí 8. listopadu v pražském klubu Roxy. Vstupenky jsou v internetovém předprodeji od dnešního dne. Zájemci je seženou na portálu Ticketro za zvýhodněnou cenu 490 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!