Skupina Biffy Clyro zahrála v Praze. Dovezla i ochutnávky z chystané desky

Skupina Biffy Clyro zahrála v Praze. Dovezla i ochutnávky z chystané desky

Úterní večer patřil v Praze skotské kapele Biffy Clyro, která potěšila své fanoušky ve Velkém sále pražské Lucerny. Přivítalo jí zde nadšené publikum, které skupinu neskutečně podporovalo po celou dobu hodinu a půl trvajícího koncertního setu. Během něj zahrála kapela i zbrusu nové songy z chystaného alba.

hodnoceno 8x
Líbí? Pošlete to dál...

Nové album kapely Biffy Clyro vyjde 8. července a ponese název Ellipsis. Právě prvním singlem Wolves Of Winter z chystané desky hudebníci svůj koncert započali. Odstartovali tím neuvěřitelný hudební zážitek, který vynikal nejen kvalitní hudbou a skvělým zpěvem, ale také strhující show a světelnými efekty. Z pódia celou dobu sršela energie velkým proudem a často byla show také velmi emotivní.

Praha má tak za sebou další z výjimečných hudebních zážitků, které by rozhodně neměly upadnout v zapomnění. Tenhle koncert stál totiž rozhodně za to! 

CELÝ REPORT: Skotská kapela Biffy Clyro dobyla Lucernu i srdce návštěvníků

Další náhodné fotky z galerie...

Skupina Biffy Clyro zahrála v Praze. Dovezla i ochutnávky z chystané deskySkupina Biffy Clyro zahrála v Praze. Dovezla i ochutnávky z chystané desky Skupina Biffy Clyro zahrála v Praze. Dovezla i ochutnávky z chystané deskySkupina Biffy Clyro zahrála v Praze. Dovezla i ochutnávky z chystané desky

90%

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...