Tři dny života navíc! Startuje festival Jam Rock

Tři dny života navíc! Startuje festival Jam Rock  

Již dnes odstartuje v Žamberku třídenní festival JamRock, který každoročně nabízí svým návštěvníkům tři dny života navíc. Hudební fanoušci se mohou těšit hned na šest pódií. Kromě dvou hlavních chystají totiž organizátoři i stage se speciální programem pro děti, pro fanoušky hiphopu, folku a country i taneční muziky.

I JamRock nabízí svým návštěvníkům známé interprety ze zahraničí. Letos dorazí do krásného areálu v Žamberku třeba američtí Everlast, finští Steve’n’Seagulls či dánští Blended Brew. Chybět ale samozřejmě nebudou ani stálice české hudební scény. Zahraje kapela Divokej Bill, Wohnout, Tři sestry, Vypsaná Fixa i písničkář Xindl X.

Návštěvníci JamRocku si budou moci vyslechnout v absolutní premiéře některé skladby z dlouho očekávaného alba Anny K., která vydává novou desku po dlouhých šesti letech od posledního alba. Vystoupí také David Koller s kapelou Jasná Páka. Představí se také unikátní audiovizuální show Vivaldianno, která tak bude mít na JamRocku exkluzivní předpremiéru před letošní oficiální premiérou v O2 areně.

Pokud vás budou již provaření čeští interpreti nudit, zkuste zajít na nějakou z vedlejších scén, kterých si pro návštěvníky JamRock připravil letos požehnaně. Připravena bude třeba stage, na které zahrají interpreti výhradně z oblasti rapu a hip-hopu, či taneční pódium, na němž proběhnou festivalové afterparty. Na své si přijdou i ti nejmenší návštěvníci. Právě pro ně budou na jednom z pódií vystupovat klauni, připraveno bude divadélko, dětská muzika i kreativní workshopy a pohybové aktivity.

V neděli 5. června naváže na JamRock festival JamFolk, na kterém si budou moci návštěvníci vydechnout a užít si pohodovou muziku ve stylu country a folku. Dorazí na něj třeba Ivan Hlas, Pavel Callta, Robert Křesťan a Druhá Tráva i zahraniční host. Tím bude Jamie Marshall se skupinou AA Band. Návštěvníci měli možnost zakoupit si speciální vstupné, které zahrnuje oba festivaly. Ti, kteří si to rozmyslí až na místě, si mohou lístek na JamFolk zakoupit za 50 korun. 

Foto: Jamrock.cz

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!