Festival Rozmarné léto opět potěší tři česká místa. Nabídne Xindla X i program pro děti

Festival Rozmarné léto opět potěší tři česká místa. Nabídne Xindla X i program pro děti  

Festival Rozmarné léto, který letos dorazí opět hned na tři místa v České republice, zve i tento rok návštěvníky na pohodový rodinný den plný nejen hudebních zážitků, ale také bohatého doprovodného programu. Pro děti bude připravena vlastní stage a další zábavné aktivity.

Svou festivalovou šňůru odstartuje Rozmarné léto v kempu v Pikovicích 2. července. Hudební fanoušci se mohou těšit na písničkáře Xindla X, legendární Katapult či na hudebníka a herce Jiřího Schmitzera. Pro návštěvníky zahrají také Děda Mládek Illegal Band, O5 a Radeček a Crossband. Chybět nebudou ani vypalovačky pro děti, dorazí totiž i formace Pískomil se vrací a Čiperkové. S představením i pro ty nejmenší dorazí Divadélko Kůzle.

Podobný program bude připravený také na Mácháči, kam se přesune festival 23 července. Akorát kapelu Katapult nahradí Mig 21 a místo Jiřího Schmitzera dorazí písničkář Sebastian. I tito dva interpreti budou ale na poslední festivalové zastávce opět nahrazeni. V Mostu zahraje místo nich stále populárnější duo Slza a místní poprocková kapelka Koradoband.

Festival Rozmarné léto si dává každý rok velmi záležet na tom, aby si vybral pro své konání příjemná a zajímavá místa České republiky. V Pikovicích se tak odehraje v proslulé lokalitě všech vodáků, trempů i horolezců nacházející se blízko soutoku řeky Sázavy a Vltavy. Na Mácháči si pro sebe festival zabere pláž Klůček a v Mostu se odehraje kousek od vodní nádrže Benedikt.

Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 299 korun. Na místě pak zaplatíte 349 korun.

Termíny a místa:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!