Soutěž: Vyhrajte lístky na Respect Festival a užijte si dva dny plné hudebníků z celého světa

Soutěž: Vyhrajte lístky na Respect Festival a užijte si dva dny plné hudebníků z celého světa  

Festival Respect se nezadržitelně blíží! Již 11. a 12. června rozezní louku pod Bruselskou cestou na pražském Výstavišti tóny od hudebníků z různých koutů světa. Chybět nebudou třeba alpští punkáči Attwenger či zakladatelé brazilectra Zuco 103. Pokud ještě nemáte lístky doma v šuplíku, tak zkuste štěstí v naší soutěži. A možná se na festival podíváte úplně zadarmo!

V sobotu 11. června se mohou návštěvníci festivalu těšit na vystoupení Mahmouda Ahmeda z Etiopie, ukrajinskou kapelu Hudaki Village Band či Kamela El Harrachiho z Alžíru. Zahraje také egyptské duo Tarek Abdallah & Adel Shams El-Din, které na festival doveze rytmy pohádkové loutny a tamburíny. V neděli pak vystoupí brazilští Zuco 103, zakladatelé brazilectra, které v sobě kombinuje prvky jazzu, brazilské hudby a elektroniky. Program pak doplní ještě interpreti z Izraele, Mali, Rakouska a Francie.

Respect Festival nebude ale jen o hudbě. Kromě ní se totiž zaměřuje i na rodinný ráz festivalu, který má zdůraznit i bohatý doprovodný program pro děti. Chybět nebudou ani lahůdky z celého světa.

Vy se navíc můžete na festival podívat zcela zdarma! Stačí jen správně zodpovědět naší otázku a mít trochu štěstí. Dva výherci se pak mohou těšit na dva volné lístky.

Soutěžní otázka: Kolikátý ročník Respect Festivalu se tento rok uskuteční?

Správné odpovědi posílejte na email soutez@informuji.cz do pondělí 6. června do 14 hodin. Z došlých odpovědí vylosujeme dva výherce, kteří se na festival i s doprovodem podívají zdarma.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Výstaviště Praha Holešovice nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!