Aneta Langerová vydává vinyl a připravuje turné Na Radosti pod širým nebem

Aneta Langerová vydává vinyl a připravuje turné Na Radosti pod širým nebem  

Deska Na Radosti, kterou populární zpěvačka Aneta Langerová vydala na konci roku 2014, je již dvakrát platinové. Nyní ho hudebnice vydává i na vinylu. Ten vyjde již 10. června a její součástí budou i bonusové materiály. Na léto pak zpěvačka chystá sérii koncertů pod širým nebem, během níž se představí na celkem devíti koncertech a dvou vystoupení, během kterých ji doprovodí symfonický orchestr.

Přišel okamžik, na který jsem se moc těšila. V rukou držím maketu vinylu alba Na Radosti, který je již ve výrobě, a netrpělivě čekám na zprávu, že jsou na světě první vylisované kousky”, raduje se Aneta Langerová a dodává: „Jsem ráda, že se na vinyly ještě nezapomnělo. Ráda poslouchám gramofonové desky, mám už docela hezkou sbírku, kterou se ráda probírám. Každá voní jinak. Jako by s sebou nesla vůni všech okamžiků, při kterých jsem ji poslouchala v minulosti.

Součástí vinylu budou i bonusové materiály. Chybět nebudou pohlednice z míst, kde deska vznikala, samolepky se symboly písní či plakát. Album si navíc mohou fanoušci stáhnout i v jeho digitální verzi. Přestože deska vychází 10. června, předobjednat si ho mohou zájemci již nyní. Ti tak dostanou desku z první vylisované várky dříve, než půjde vůbec do prodeje. A navíc bude vlastnoručně podepsaná!

Kromě vinylu potěší toto léto své fanoušky Aneta Langerová i sérií koncertů pod širým nebem. Zpěvačka se během nich představí na místech, jako jsou nádvoří zámků, hradů či amfiteátry. První koncert se uskuteční 21. června na Kunětické hoře. Sérii pak zakončí 26. srpna v Zámku Nebílovy.

Zpěvačka pro fanoušky přichystala také dva koncerty, během kterých vystoupí v doprovodu symfonického orchestru. Se Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu zahraje Aneta se svou skupinou během Mezinárodního hudebního festivalu Smetanova Litomyšl. Na koncertě v Karlových Varech je pak doprovodí Karlovarský symfonický orchestr.

Foto: Olga Špátová 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Aneta Langerová vydává vinyl a připravuje turné Na Radosti pod širým nebem
 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!