Maloskalská noc letos láká na Xindla X, Marka Ztraceného i na vlastní pivo

Maloskalská noc letos láká na Xindla X, Marka Ztraceného i na vlastní pivo 

Festival Maloskalská noc, který se každoročně koná na Malé skále v Libereckém kraji, letos oslaví již svůj čtvrtý ročník. Během něj nabídne návštěvníkům nejen tradiční neckyádu, ale také bohatý hudební program. O něj se postará Xindl X, Sabina Křováková či kapely Slza a Nebe.

Čtvrtý ročník hudebního festivalu Maloskalská noc odstartuje již 4. června v dopoledních hodinách. Jak je již obvyklé, festival nezahájí nic jiného, než je tradiční neckyáda. Hudební program pak odstartují žáci z místní základní školy a umělecké školy z Trutnova. Ti se tak stanou předskokany známých českých interpretů, kteří zpříjemní návštěvníkům festivalové odpoledne i večer.

Headlinerem letošního ročníku Maloskalské noci je písničkář Xindl X a zpěvák Marek Ztracený. Chybět ale nebude ani stále populárnější duo Slza či havířovská kapela Nebe, která má za sebou úspěšné turné s Ewou Farnou a skupinou Support Lesbiens. Aby program festivalu nebyl jen čistě v mužské režii, přizvali organizátoři také zpěvačku Sabinu Křovákovou.

Program pak doplní ještě další hudební formace. Dorazí třeba energický Pražský ukulele band & tři bílé vrány či regionální partička Voliera. Chybět ale nebude ani zajímavý doprovodný program, který se zaměří i na ty nejmenší návštěvníky. „Máme za sebou tři ročníky, myslím, že se nám pomalu daří, co jsme si předsevzali. Maloskalská noc má být pohodový rodinný festival, kam mohou rodiče vzít i menší děti a společně prožít celý den. Dobrá muzika, bohatý doprovodný program, místo pro dětské hry, to je i nadále naším cílem,“ přibližuje záměry pořadatel festivalu Pavel Mikez.

Chybět tak nebudou atrakce pro děti a dospělé. Pro plnoleté návštěvníky bude připraveno také speciální Maloskalské pivo, které se začalo vařit teprve tento rok a slibuje exkluzivní chuť, kterou si budou moci vychutnat i návštěvníci festivalu. Maloskalská noc se tam může chlubit titulem jediného českého hudebního festivalu s vlastním pivem.

Vstupenky na festival jsou k dispozici na oficiálních stránkách festivalu za cenu 299 korun. K zakoupení jsou také v kamenných předprodejích a na běžných internetových portálech za 319 korun. 

Foto: Maloskalská noc 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!