Prigl festival opět chystá největší taneční mejdan na jihu Moravy

Prigl festival opět chystá největší taneční mejdan na jihu Moravy  

Brněnská přehrada se stane i letos dějištěm největšího jihomoravského tanečního festivalu Prigl. Ten se uskuteční, jak je již obvyklé, druhou červencovou sobotu a nabídne jeden letní den nabitý hudbou. Chybět nebudou hosté ze zahraničí, ani čeští hudebníci. Ti se návštěvníkům představí na třech festivalových scénách.

Prigl festival letos zamíří do již osvědčeného Autokempu Obora u Brněnské přehrady. Do něj se vejde až 5000 návštěvníků. Pokud patříte mezi fanoušky taneční hudby, rozhodně si nezapomeňte v kalendáři zakroužkovat datum 16. července. Právě tento den se totiž uskuteční největší taneční mejdan na jižní Moravě.

A na koho se mohou návštěvníci těšit? Jednou z největších hvězd letošního festivalu je belgický techno DJ Marco Beelen i hamburské duo Kaiserdisco. Chybět nebude ani Betoko pocházející z Mexika, italský DJ Dandi & Ugo, dánský producent a DJ Mark Sixma  a progresivní DJ a producent Justin Prime, dánský hudební, který je součástí taneční hudební scény již od roku 2001.

Program pak doplní ještě více než dvacítka dalších hudebníků. Dorazí Lucie Dvořáková alias DJ Lucca, DJka a producentka K. Sandra, stálice česko-slovenské taneční scény DJ Orbith či brněnský projekt Thin & Thick. EDM & House Stage pak nabídne vystoupení Richarda Reynoldse, dua Matamar, Michaela C, DJe Bona Finixe, Iva Hilszeka a mnoha dalších.

Vstupenky jsou k zakoupení v internetových předprodejích. Za základní vstupenku zaplatí návštěvníci 500 korun. K dispozici jsou ale také speciální zvýhodněné lístky, v rámci nichž získají návštěvníci i speciální výhody.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Brněnská přehrada nabízí i další akce

Místo konání: Brněnská přehrada

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!