Lucie přizvala na své československé turné kapelu Korben Dallas

Lucie přizvala na své československé turné kapelu Korben Dallas  

Velkolepé koncertní turné, během kterého navštíví populární česká kapela Lucie tři česká města i slovenskou Bratislavu, odstartuje již 17. června. Ještě předtím ale představila Lucie fanouškům skupinu, která je během koncertů doprovodí. Jako předskokany si zvolila slovenskou partičku Korben Dallas.

Bratislavské trio Korben Dallas se tak do České republiky vrátí několik týdnů poté, co zde ukončilo své jarní turné. V Praze je čekaly dva vyprodané koncerty v Jazz Docku, teď se chystají na ohromné open air koncerty, na něž dorazí tisíce lidí. Návštěvníci koncertů se tak mohou kromě slavných hitů kapely Lucie těšit i na songy z nové desky kapely Korben Dallas, která nese název Kam ideme a je již čtvrtým studiovým albem. Chybět nebude ale ani průřez celou jejich tvorbou.

Korben Dallas nejsou žádní nováčci. Za sebou mají již stovky koncertů, během nichž vystoupili i na velkých festivalech, jako jsou Pohoda, Grape, Colours of Ostrava či Rock for People. Za sebou mají také dvě československé koncertní šňůry se skupinou Zrní. V současné době pracují na svém dalším studiovém albu. Kromě něho jsou také součástí projektu Who The Fuck Is David Koller?, v rámci něhož hudební interpreti jako Vladimír 518, Hentai Corporation či Ben Cristovao nahrávají své originální verze písní Davida Kollera.

Turné kapely Lucie a Korben Dallas odstartuje již 17. června v plzeňském Amfiteátru Lochotín. Následovat bude jediný halový koncert této koncertní šňůry. Ten se uskuteční 22. června v Bratislavě. Chybět nebude ani vystoupení v brněnském Velodromu a v Eden Aréně v Praze, kde kapely turné 1. července zakončí.

Vstupenky na koncerty seženete v internetových předprodejích sítí Ticketpro a Ticketportal. Lístek je k dostání v rozmezí od 690 do 1290 korun. 

Termíny turné: 

  • 17. 06. - Plzeň /Amfiteátr Lochotín/ 
  • 22. 06. - Bratislava /Incheba ExpoArén 
  • 24. 06. - Brno /Velodrom/ 
  • 01. 07. - Praha /Eden Aréna/ 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Amfiteátr Lochotín nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!