Oldies festival chystá pro návštěvníky opravdový retro nářez. Dorazí i DJ Bobo

Oldies festival chystá pro návštěvníky opravdový retro nářez. Dorazí i DJ Bobo 

Ještě si pamatujete na vypalovačku Chihuahua, která mezi lety 2002 a 2003 bourala hitparády nejen v České republice? Za tímto veleúspěšným singlem stojí švýcarský hudebník DJ Bobo, který zahájil svou hudební kariéru již na konci osmdesátých let. Nyní přijíždí představit své legendární hity českému publiku. Vystoupí totiž na letošním Oldies Festivalu!

Již druhý ročník Oldies Festivalu, který je nabitý energií a hudbou 90. let, se uskuteční 25. června v ostravské Dolní oblasti Vítkovice. Kromě legendárního DJ Boba vystoupí i další hvězdy devadesátkové taneční scény. Chybět nebude nizozemská zpěvačka Loona, která se proslavila především songem Bailando. Ten nesměl chybět na žádné diskotéce již v roce 1998.

Už podruhé dorazí na ostravský festival německá taneční formace Fun Factory. Svou show předvede také nizozemská skupina 2 Unlimited, která v devadesátých letech ovládala hitparády singly Get Ready For This, Twilight Zone a No Limit. Sestavu pak doplní německé hudební duo Captain Jack i holandská skupina Vegaboys, která se měla objevit již na prvním ročníku. Nakonec dorazí ale až letos.

Na festivalu nebude samozřejmě chybět ani český zástupce. Tuzemskou scénu bude letos reprezentovat zpěvák Petr Kotvald. Ten letos slaví již 30 let na hudební scéně. Oldies festival i tento rok sází především na nostalgickou atmosféru a na světové hvězdy, jejichž písně svého času poslouchal celý svět.

Moderátorem festivalu a zároveň jedním z DJů se stane Lukáš Ščurek alias DJ LOWA. Vstupenky v současné době seženete za 550 korun. K dispozici jsou v internetovém předprodeji sítě Ticketstream. 

Foto: Oldies Festival 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Areál Dolní Vítkovice nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Areál Dolní Vítkovice

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!