Na nádvoří Špilberku zahrají Mig 21 i Barbora Poláková

Na nádvoří Špilberku zahrají Mig 21 i Barbora Poláková  

Za měsíc rozezní brněnský hrad Špilberk oblíbené hity české hudební scény. V hradních kulisách se totiž pod širým nebem odehraje koncert populární české kapely Mig 21, s níž vystoupí také čerstvá držitelka dvou Andělů Barbora Poláková.

Barbora Poláková vystoupí v Brně vůbec poprvé. Zato kapela Mig 21 už je v jihomoravské metropoli pečená vařená. Během loňského turné zde vyprodala celou Flédu, nyní se vrací na rozsáhlejší hradní nádvoří. Koncert se uskuteční 16. června a slibuje jedinečný zážitek ve výjimečných kulisách Špilberku.

Chceme lidem nabídnout plnohodnotný koncert oblíbených českých muzikantů a ne jen zkrácený set, typický po hudební festivaly. Diváci se mohou těšit na poctivou a energickou show s letní atmosférou v úplném srdci Brna,“ představuje mimořádný koncert Veronika Duchoňová, PR manažerka klubu Fléda, který hudební vystoupení na hradě Špilberk pořádá.

Mig 21 v čele s oblíbeným showmanem Jiřím Macháčkem a Barbora Poláková tak přebírají štafetu po loňském úspěšném vystoupení skupiny Monkey Business, která na Špilberku oslavila své 15. narozeniny.

Pokud si nechcete nechat ujít populární „Nafrněnou“ či písně „Chci ti říct“, „Kalhotky si sundej“ a „Vlajky vlají“, rozhodně s nákupem vstupenek dlouho nevyčkávejte. Lístky jsou již nyní k dispozici v internetovém předprodeji za 490 korun. Zakoupit je můžete také v klasických kamenných festivalech v Café Eleven a v Indies. Pro ty, co si chtějí užít koncert ve speciálním sektoru přímo pod pódiem, jsou připraveny i speciální VIP vstupenky za cenu 890 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Hrad Špilberk nabízí i další akce

Umělci: ,

Místo konání: Hrad Špilberk

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!