Soutěžte o volné vstupenky na koncert akordeonového samuraje Kimmo Pohjonena!

Soutěžte o volné vstupenky na koncert akordeonového samuraje Kimmo Pohjonena! 

Kimmo Pohjonen je finský alternativní umělec a akordeonista. Do hudebního světa se zapsal velmi osobitým přednesem své hudby, který mnozí přirovnávají k adrenalinovým sportům. V říjnu minulého roku vydal album Sensitive Skin, na které si přizval řadu hostů. Českému publiku představí svou hudební novinku 23. května v Divadle Archa. Soutěžte s námi o dvě volné vstupenky a přesvědčte se, že příměr akordeonový samuraj není přehnaný!

Originalita se Kimmovi Pohjonenovi rozhodně nedá upřít. Tóny jeho muziky posluchače nenechají v klidu, naopak - neustále se musíte ptát, co je za tou clonou plnou zvuků a not a každý další akord vás překvapí. Kimma Pohjonena stojí za to vidět naživo! Nebudete totiž věřit nejen svým uším, ale ani očím.

Zkuste správně odpovědět na naší soutěžní otázku a email se správnou odpovědí nám pošlete na adresu soutez@informuji.cz do 19. května do 14 hodin a vyhrajte dvě vstupenky na tento unikátní koncert!

Soutěžní otázka: Soutěž již byla ukončena.

Nápovědu můžete nalézt u nás na webu.

Správné odpovědi posílejte na email soutez@informuji.cz do 19. května do 14 hodin. Z došlých odpovědí vylosujeme jednoho výherce, který se na koncert i s doprovodem podívá zdarma.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Archa nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo Archa

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!