Norští Kakkmaddafakka představí nejnovější desku i českému publiku. V září zahrají v Praze

Norští Kakkmaddafakka představí nejnovější desku i českému publiku. V září zahrají v Praze  

Norská indie rocková kapela s nezaměnitelným názvem Kakkmaddafakka přijíždí českým fanouškům představit své třetí album KMF, které vydala teprve nedávno. Právě kvůli jeho propagaci vyjíždí v současné době skupina na rozsáhlé KMF Wold Tour. Právě v rámci této koncertní šňůry zavítá také do Prahy.

Kakkmaddafakka zahraje v České republice 27. září v pražském Lucerna Music Baru. Kapela je pověstná úžasnou koncertní show, kterou si užívají jak návštěvníci klubových koncertů, tak publikum velkých mezinárodních festivalu. Účastníci pražského koncertu se tak mají skutečně na co těšit. Kapela s sebou totiž doveze nejen nové songy, ale také starší hity a pořádnou dávku energie.

Přestože skupina existuje již od roku 2004, svou první debutovou desku vydala teprve roku 2011. Nesla název Hest a byla velmi příznivě přijata jak fanoušky, tak hudební kritikou. Úspěch na sebe tudíž nenechal dlouho čekat a kapela se stala známou po celém světě. Její popularitu pak ještě prohloubilo album Six Months is a Long Time, k jehož propagaci se vydala na velké vyprodané turné po Evropě, Jižní Americe i dalších lokalitách.

Předpokládá se, že o lístky na pražský koncert bude velký zájem. Kakkmaddafakka totiž za sebou nechává vyprodané koncerty po celém světě. A není důvod domnívat se, že tomu bude v Praze jinak. Vstupenky jsou k dispozici od 12. května v internetových předprodejích i na pokladně Lucerna Music Baru. Cena jednoho lístku činí 390 korun plus poplatky. V den konání si zájemci o vstup ještě o stokorunu připlatí. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!