Americká senzace Twenty One Pilots chystá další český koncert

Americká senzace Twenty One Pilots chystá další český koncert  

Populární duo Twenty One Pilots se po pár měsících vrátí zpět do České republiky! Po únorovém koncertu v Lucerna Music Baru, který byl vyprodaný během několika dnů, zavítá do větších prostor, aby vyšlo vstříc co největšímu množství svých fanoušků.

Americká hudební formace vystřídá klubové pódium Lucerna Music Baru za velkou halu. Jelikož měl únorový koncert neuvěřitelný úspěch a kapela měla vyprodáno již čtvrt roku dopředu, rozhodli se Twenty One Pilots s dalším vystoupením příliš dlouho neotálet. Proto dorazí do pražského Fora Karlín již 4. listopadu tohoto roku.

Dvojice Twenty One Pilots vystoupí v Praze v rámci svého turné nazvaného EMØTIØNAL RØADSHØW. Jeho americká část je v současné době již zcela vyprodaná. Lze tedy předpokládat, že i o listopadový koncert bude obrovský zájem. Twenty One Pilots bodují i svých fanoušků především směsicí chytlavých elektro indie popových melodií s vlivy hip hopu. Jejich koncerty jsou pověstné velkou show, osobitostí i puncem jedinečností.

Hudební duo z amerického Ohia tvoří Tyler Joseph a Josh Dun, kteří minulý rok vydali již čtvrté studiové album s názvem Blurryface, které se setkalo s velmi nadšeným přijetím. Právě díky němu se dostala kapela až na vrchol amerických hudebních žebříčků. Krátce po únorovém koncertu se stal jejich singl Stressed Out vůbec nejpřehrávanější písní na českém internetu.

Exkluzivní předprodej vstupenek bude zahájen ve čtvrtek 12. května v 10 hodin, kdy nabídne omezené množství vstupenek pořadatelská agentura Fource Entertainment na svých oficiálních stránkách. Od následujícího dne pak bude fungovat předprodej na běžných internetových portálech.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!