Houslistka Vanessa-Mae vystoupí již v pátek v Brně. Síly spojí s českými symfoniky

Houslistka Vanessa-Mae vystoupí již v pátek v Brně. Síly spojí s českými symfoniky  

Světoznámá houslová virtuózka Vanessa-Mae přijíždí potěšit fanoušky do České republiky. Její koncert se uskuteční v pátek 13. května v brněnské DRFG Aréně. Do jihomoravské metropole zavítá ale britsko-singapurská hudebnice již o několik dnů dříve kvůli zkouškám.

Houslistka Vanessa-Mae totiž musí zkoušet se čtyřiceti českými hudebníky z Bohemian Symphony Orchestra Prague, kteří ji během brněnského koncertu doprovodí. Spolu s nimi vystoupí i její vlastní kapela. Kromě propojení talentované Vanessy-Mae s českými symfoniky bude vystoupení obsahovat i vizuální show, která náležitě doplní atmosféru jednotlivých skladeb. Na její podobě se podílela i samotná houslistka.

Vanessa Mae odehraje teprve svůj druhý brněnský koncert. Poprvé se v jihomoravské metropoli představila před dlouhými patnácti lety. Návštěvníci se mohou těšit na nejznámější skladby z alba Choreography, ale chybět nebude ani průřez tím nejlepším z její tvorby, který pokryla poslední výběrová deska Platinum Collection.

Vanessa-Mae si získala srdce fanoušků po celém světě svou originální fúzí klasické i populární hudby. Během své hudební kariéry prodala již více než 10 miliónů desek ve více jak 100 zemích světa. Na housle začala hrát ve velmi brzkém věku a již ve svých deseti letech předváděla svůj neobyčejný talent během koncertů s Londýnskou filharmonií.

V posledních letech na sebe Vanessa-Mae upozornila i svou účastí na olympijských hrách v Soči, kde závodila v obřím slalomu. Po olympiádě však byla potrestána Mezinárodní lyžařskou federací za zmanipulování závodů, díky kterým se právě na olympiádu kvalifikovala.

Poslední vstupenky jsou stále k dispozici v internetovém předprodeji sítě Ticketpro. Jejich cena se pohybuje v rozmezí od 990 do 2 490 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Winning Group Arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Winning Group Arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!