Vyhrajte dvě volné vstupenky na koncert CocoRosie!

Vyhrajte dvě volné vstupenky na koncert CocoRosie! 

Americké průkopnice freakfolku, sestry Sierra a Bianca Casady známé pod názvem CocoRosie, vystoupí 16. května od 20 hodin v Divadle Archa. Za sestrami stojí silný příběh - svoji společnou hudební dráhu zahájily po mnoholetém odloučení. Formace těží především z kontrastu svých hlasových projevů. Sierra, disponující operním hudebním vzděláním doprovází své party hrou na harfu, zatímco Bianca hraje na dětské hračky, trumpetku, klávesy a perkuse.

CocoRosie tvoří a vystupují hlavně jako duo, občas s dalším doprovodem, většinou beatboxerem. V letech 2004 - 2006 vystupovaly především v Americe, ale několik vystoupení měly i v Evropě, kde hrály na turné spolu s TV on the Radio, Bright Eyes, Devendrou Banhartem a dalšími.

Chcete vyhrát dvě vstupenky na koncert tohoto jedinečného sesterského dua do Divadla Archa, který proběhne 16. května od 20 hodin?

Zkuste odpovědět na naší soutěžní otázku, napiště nám správnou odpověď na email soutez@informuji.cz do 12. května do 14 hodin a my vybereme jednoho šťastlivce, který se na koncert společně s doprovodem podívá zadarmo!

Soutěžní otázka: Soutěž již byla ukončena.

Napiště nám správnou odpověď na email soutez@informuji.cz do 12.5. do 14 hodin a třeba vybereme právě vás! 

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Archa nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Divadlo Archa

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!