Ondřej Brzobohatý chystá nový projekt Universum. Zahrne sérii koncertů i nové album

Ondřej Brzobohatý chystá nový projekt Universum. Zahrne sérii koncertů i nové album   

Sotva talentovaný hudebník Ondřej Brzobohatý ukončil své úspěšné Symphonicum Tour 2016, už oznámil další projekt, na který se mohou fanoušci těšit na konci tohoto roku. Ten zahrne nejen několik velkých koncertů, ale také zbrusu nové album.

Český hudebník, skladatel, herec i moderátor Ondřej Brzobohatý zažívá velmi úspěšné období. Má za sebou téměř vyprodané turné, v jehož rámci odehrál koncerty v devíti městech v Česku i na Slovensku. V rámci nich spojil své síly se symfonickým orchestrem Epoque Orchestra i dvěma speciálními hosty – zpěváky Václavem Noidem Bártou a Peterem Cmorikem.  

Turné měl populární muzikant ukončit již v listopadu 2015, kvůli zraněnému malíčku ale koncerty přesunul na březen a duben tohoto roku. Vystoupení se setkala s obrovským zájmem. V některých městech bylo okamžitě vyprodáno. V Praze, Brně i Ostravě nakonec přidal Ondřej Brzobohatý i druhý odpolední koncert. Z pražského vystoupení v Hudebním divadle Karlín vyjde i CD a DVD. K dispozici bude od října a záznam koncertu odvysílá i Česká televize.

Poslední koncert Symphonicum Tour se uskutečnil v pátek 22. dubna. Nyní čeká Brzobohatého dlouhá koncertní pauza. Znovu pak potěší své fanoušky na konci roku, kdy odstartuje svůj nový projekt Universum. V plánu jsou zatím tři koncerty. První se uskuteční 4. prosince v brněnském Sono centru, následovat bude vystoupení v Ostravě, jenž proběhne 11. prosince. Chybět nebude samozřejmě ani Praha, kam Universum zavítá 18. prosince do Fora Karlín.

„Mám spoustu studiové práce, která se netýká jen mé připravované desky a které je třeba se věnovat naplno, takže koncerty s kapelou, ačkoliv je miluju, by mě tak trochu rušily,“ vysvětluje hudebník důvod své koncertní pauzy. Projekt Universum nezahrnuje pouze prosincové koncerty, ale také nové album a grafickou prezentaci. Během vystoupení doprovodí Brzobohatého pozměněná sestava kapely, která čítá 15 hudebníků. Chybět nebudou ani speciální hosté. O koho přesně půjde, je zatím tajemstvím. 

Foto: Lukáš Kadeřábek 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!