Proběhl Utubering v Praze a teď se řítí do Brna

Proběhl Utubering v Praze a teď se řítí do Brna80%

Mladá generace fanoušků českých a slovenských youtuberů se sešla pátek 29. dubna v Praze-Letňanech na druhém ročníku festivalu Utubering. Návštěvníci mohli vidět své oblíbence, které normálně sledují pouze na internetu. Na akci byli pozváni tvůrci videí ze čtyř oblastí: móda, počítače, hudba a zábava.

Už od rána se před vstupem shromažďovali nedočkaví fanoušci a čekali na své idoly. Natěšené mládežníky byli pozdravit někteří youtubeři ještě před otevřením areálu. Ve tři hodiny začala slavnostní zahajovací show a hned poté následovaly programy s jednotlivými youtubery. Byly připraveny tři stage podle témat festivalu a jedna hlavní, na které se nakonec sešli všichni interpreti.

Jako závěr programu zahrála kapela Slza a na přání fanoušků zazpíval Petr Lexa, známý jako Hoggy, jejich píseň Celibát hned několikrát. Kromě toho hrála i kapela Atmo Music a objevili se i Pavel Calta, Voxel a další.

Zabaví se opravdu všichni

Návštěvníci mohli vidět například Teri Blizen, Shopaholic Nikol, Johny Machette, Jiřího Krále a spoustu dalších hvězd. Také se mohli účastnit soutěží o různé ceny či sledovat své oblíbence, jak soupeří mezi sebou například v Chubby Bunny challenge, kdy mají za úkol si dát do pusy co nejvíce Marshmallonů a být schopni říct „Chubby bunny“. Na festivalu se také vyhlašovaly Utubering Awards. A jelikož to nebylo nic moc pro dospělé, byl tam pro ně připraven speciální koutek, kde se budou moci zabavit po svém.

Od minulého ročníku proběhly menší změny

Na rozdíl od minulého roku se značně snížil počet účastníků zhruba na polovinu a také se letos poprvé akce rozšířila i do Brna. Tam se bude festival konat v pátek 6. května. Novinkou toho roku je také zavedení VIP vstupenky, která umožňuje vstup do vyhrazené zóny, kde je možné se setkat se svým favoritem.

Festival se přesouvá do Brna

Organizátoři nechtějí nijak fanoušky ochudit o zážitky, když kapacita byla snížena, proto bude na Utuberingu v Brně stejný program. I tam se fanoušci můžou těšit na bohatý program, soutěže a různé workshopy. Není ale stoprocentní, že se zúčastní úplně všichni z důvodu maturitních zkoušek. Z potvrzených účastníků jsou to například Teri Blitzen, Shopaholic Nikol, Jirka Král, Petr „Hoggy“ Lexa, Martin Rota, Gogo, A Cup of Style, Expl0ited a další dvě desítky známých jmen.

Zdroj fotografí: Facebook.com

Názor informuji.cz: 80%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Všichni interpreti na hlavním pódiu
 

Mohlo by se ti líbit...

Více o "Utubering"

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!