Vyhrajte vstupenky na koncert The Tiger Lillies do pražského Divadla Archa!

Vyhrajte vstupenky na koncert The Tiger Lillies do pražského Divadla Archa! 

The Tiger Lillies, to je dekadentní kabaret z Londýna, který se představí 8. května v Divadle Archa. České publikum si tento „Brechtovský punkový kabaret“ získal již v 90. letech, kdy trojice hrála v žižkovských hospodách. Skladbám, které nesou stopy pouliční opery, předválečného kabaretu, francouzského šansonu, cikánských písní a odkazů na Jacquese Brela a Bertholda Brechta, dominuje hlas Martyna Jacquese, který se jako samouk vyškolil na zpěváka s kastrátskou technikou hlasu.

Skupina vznikla v roce 1989 v Londýně a za dobu své existence natočili Tiger Lillies více než dvě desítky alb. Vedle koncertování po celém světě spolupracovali na řadě hudebních a divadelních projektů – například představení Circa s kanadským tanečním souborem Holy Body Tattoo. Za kultovní muzikál Shockheaded Peter získali prestižní divadelní ocenění Olivier Award. Album The Gorey end, které natočili společně s Kronos Quartetem získalo nominaci na Grammy. Během své hudební kariéry spolupracovali s řadou dalších tvůrců, mezi kterými jsou Alexander Hacke & Danielle de Picciotto, Nan Goldin, St. Vincent a další.

Chcete vyhrát po dvou vstupenkách na tuto jedinečnou show? Zkuste odpovědět na naší soutěžní otázku a napište svojí odpověď na email soutez@informuji.cz do 4. května do 14 hodin

Soutěžní otázka: Soutěž již byla ukončena.
 
Nápovědu naleznete na webu divadla Archa nebo v našich článcích.
 
Odpověďi zasílejte na náš email soutez@informuji.cz do 4. května do 14 hodin. Výherce, který získá dvě vstupenky, budeme kontaktovat na uvedený email.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Archa nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Divadlo Archa

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!