Do Prahy a Brna míří zpěvačka Selah Sue. Jako předskokanka vystoupí Emma Smetana

Do Prahy a Brna míří zpěvačka Selah Sue. Jako předskokanka vystoupí Emma Smetana 

Do České republiky se opět vrací populární belgická zpěvačka Selah Sue! Tentokrát se mohou čeští fanoušci těšit hned na dva koncerty, které proběhnou začátkem května v Praze a v Brně. Jako předskokanka se během nich představí zpěvačka Emma Smetana, která nedávno pokřtila své debutové album.

První zastávkou, na které se Selah Sue zastaví, bude pražský klub Roxy, kam zavítá 3. května. O den později potěší svou hudbou Sono Centrum v Brně. Vstupenky jsou stále k dispozici v internetovém předprodeji. Za lístek na brněnský koncert utratíte 650 korun, v Praze pak zaplatíte ještě o sto korun více.

Selah Sue je známá především svým osobitým protínáním jednotlivých žánrů. Její hity v sobě tak kombinují prvky soulu, funku, jazzy i reggae. Poprvé na sebe upozornila debutovým albem nazvaným jednoduše Selah Sue, které vyšlo v březnu roku 2011. Druhé a prozatím poslední album Reason spatřilo světlo světa v březnu minulého roku. Na něm přidává do svého žánrového koktejlu i vlivy urban music, trip hopu a housu.

Žánrovou pestrost pak v písních doplňuje silný a netuctový zpěvaččin vokál, který si tak oblíbilo i české publikum. Selah Sue totiž vystupuje v České republice poměrně často a obvykle předvádí svá energická vystoupení před vyprodaným publikem.

V Praze i Brně vystoupí navíc před belgickou hvězdou česká zpěvačka Emma Smetana, která vystupovala například i před zpěvačkou Zaz. V únoru vydala debutové album What I’ve Done, které sklidilo velký úspěch u hudebních kritiků i u fanoušků. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci: ,

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!