Festival Pojď dál nabídne slaňování z Nuseláku i hudební program

Festival Pojď dál nabídne slaňování z Nuseláku i hudební program  

Kapela The Tap Tap, která má za sebou úspěšnou premiéru divadelní hry Nefňuka, organizuje i letos jednodenní festival hudby a pohybu Pojď dál. Ten nabídne adrenalinové dopoledne v parku Folimanka pod Nuselským mostem a hudební fanoušci se mohou těšit i na hudební podvečer v areálu Jedličkova ústavu na Vyšehradě.

Festival Pojď dál se uskuteční 7. května. A i letos nabídne speciální slaňování z Nuselského mostu na invalidním vozíku. Kromě přispěvatelů a partnerů kapely The Tap Tap, se z mostu spustí například i zpěvák Janek Ledecký či místopředseda vlády Pavel Bělobrádek.

Na Folimance bude již od 11 hodiny přichystáno zábavné odpoledne pro celou rodinu. Chybět nebude občerstvení, zábavná stanoviště pro děti nebo prezentace plně vybaveného hasičského vozu či sanitky. Jejich posádky pak předvedou ukázky první pomoci, záchranné akce či slanění a užívání techniky.

Odbitím třetí hodiny odpolední se pak dění přesune do areálu Jedličkova ústavu a škol na Vyšehradě, kam návštěvníci dojdou v tradičním průvodu, v jehož čele stane bubenický soubor Tam Tam Batucada. Vyšehradský hudební program pak zahájí Cimbálová muzika Tomáše Zouhara.

Cimbálovku na pódiu vystřídá bubenická show formace Tam Tam Batucada a o pomyslnou zlatou tečku se postará organizátorská kapela The Tap Tap, která předvede jak své známé hity, tak nové skladby z divadelní hry Nefňuka a připravovaného desky. Během koncertu si navíc na pódium pozve hosty. Těmi se stanou již zmiňovaný Jan Ledecký a Pavel Bělobrádek.

Celý festival je přístupný veřejnosti zcela zdarma. Pokud si tedy chcete užít pohodový den plný zážitků jak hudebních, tak adrenalinových, stačí dorazit. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání: Jedličkův ústav

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!