Suzanne Vega přijede do České republiky! Zahraje v Pardubicích i ve Zlíně

Suzanne Vega přijede do České republiky! Zahraje v Pardubicích i ve Zlíně   

Americká zpěvačka Suzanne Vega potěšila všechny své české fanoušky, když potvrdila hned dva koncerty, které odehraje v červnu v České republice. Na koncerty se může těšit Zlín a Pardubice.

V červnu se tak mohou čeští fanoušci těšit hned na dvě vystoupení! Koncerty Suzanne Vega jsou známé svým emocionálním nábojem a naléhavostí. Jako první se mohou na zpěvačku těšit Pardubice, kde vystoupí 4. června v Porter Areně. O den později pak odehraje své vystoupení v Kongresovém centru ve Zlíně.

Suzanne Vega je součástí folkové hudební scény již od roku 1980, kdy začala koncertovat v newyorských klubech v Greenwich Village. V nich vystupovala jen se svou akustickou kytarou a líbivými folkovými písněmi. Stačily jí však jen pouhá dvě studiová alba a už začala vyprodávat velké sály po celém světě. V současné době má na svém kontě již osm studiových alb. Poslední deska s názvem Tales From The Realm Of The Queen Of Pentacles vyšla v roce 2014.

Americká zpěvačka se do České republiky vrací pravidelně. Naposledy zde vystoupila minulý rok. Suzanne Vega aktivně spolupracuje s Amnesty International a je častým hostem charitativních akcí a nejrůznějších dobročinných koncertů. Zúčastnila se také pražského pohřbu Václava Havla, se kterým se přátelila.

Vstupenky na oba koncerty jsou k zakoupení v internetovém předprodeji sítě TicketPortal. Jejich ceny se pohybují od 690 do 1390 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Kongresové centrum Zlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Kongresové centrum Zlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!