Sázavafest 2010: den druhý

Sázavafest 2010: den druhý 

Po polední silné kávě se návštěvníci začali vydávat zpět do festivalového areálu. Den jste mohli začít s kapelou Fast food orchestria. Pokud ovšem vaše káva nebyla dostatečně silná, mohli jste si odpočinout ve filmovém stanu Houser nebo u cirkusového stanu Salla Terenna Tent, v němž celý den probíhají divadelní představení. Pohodu naleznete i u Balbínovi poetické scény, kde se cítíte jako doma a kde poslechu hráli stálice českého hudebního nebe jako  Vladimír Mišík s Radimem Hladíkem nebo i dojemný Francouz  Maxence Cyrin.

Publikum roztančila chlapecká, pěvecká, taneční a striptérská kapela Mig 21. Macháček umí s publikem zázraky, takže nakonec na pódium lítaly podprsenky i ponožky. Překvapivé reakce a taneční kreace vyvolala balkánská dechovka v podání Boban i Marko Morkovič orkestral (lalalalaj!).Monkey business nám předvedli opět něco speciálního ze svého šatníku a celkově jejich show byla samozřejmě speciální.

Velká část ze současných světoznámých kapel odehrává velmi profesionální koncerty, ovšem bez jakékoliv komunikace s publikem. Toho jsem se bála u Papa roach a naštěstí to bylo zcela zbytečné. Tato partička nás dostala do varu hned při vstupu na scénu a udržela návštěvníky při těchto sto stupních po celou dobu koncertu.

Tata bojs si připravili upravené písně na počest Sázavafestu a při jejich koncertu se na pódiu objevil i Matěj Ruppert a zazpíval si s nimi píseň Šťastnějíší. Pro většinu návštěvníků tento hudební večer ukončila kapela Nightwork, jenž byla neskonale vtipná a její vystoupení bylo skutečným zážitkem. Chlapci z kapeli by jen měli pochopit, že image: ,,Jsem gay, jsem gay!´´ nebude diváky bavit navždy.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!