Mystičtí Gregorian předvedou své mocné hlasy v České republice! A to hned dvakrát

Mystičtí Gregorian předvedou své mocné hlasy v České republice! A to hned dvakrát  

Mistři ságy Masters Of Chant, seskupení Gregorian, přijíždí potěšit české fanoušky svou magickou show nabytou silnými hlasy, dechberoucí produkcí, gigantickou světelnou show, velkolepými vizuálními efekty a působivými choreografiemi. To vše si mohou užít návštěvníci koncertu v Praze i Brně.

Gregorian vystupují po celém světě a všude sklízí obrovské úspěchy. Jejich repertoár tvoří světové hity, které jsou však upravené do svébytné „gregoriánské“ podoby. Ta jim dodává neobvyklou a působivou atmosféru. Návštěvníci jejich koncertů se tak mohou sice těšit na kultovní popové a rockové songy, ale v úplně jiné podobě, než na kterou jsou zvyklí.

Seskupení Gregorian v současné době uzavírá svou ságu Masters Of Chant sérií koncertů nazvanou The Final Chapter Tour. Na ní představují své aktuální album, ale i všechny zásadní skladby celé ságy. Chybět tudíž nebudou osobité interpretace skladeb, jako jsou Hallelujah, Time To Say Goodbye, Lady in Black či Now We Are Free.

Magického vystoupení se tentokrát dočkají i čeští fanoušci. Kapela má totiž v plánu hned dva koncerty v České republice. První z nich se uskuteční 11. května v pražském Kongresovém centru, druhý o den později v Hale Vodova v Brně. Lístky na ně seženete v internetovém předprodeji sítě TicketArt. Spolu s Gregorian dorazí také Amelia Brightman, nejmladší dcera slavné sopranistky Sarah Brightman. 

Foto: Gregorian.cz

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Kongresové centrum Praha nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Kongresové centrum Praha

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!