Kapela Harlej slaví narozeniny i v tomto roce. Vydává DVD a vyráží na jarní turné

Kapela Harlej slaví narozeniny i v tomto roce. Vydává DVD a vyráží na jarní turné  

Minulý rok populární česká kapela Harlej oslavila své 20. narozeniny na velkém turné, které završila 5. prosince v pražské Lucerně. Oslavy nepolevují ale ani v první polovině roku 2016. Již brzy se mohou fanoušci těšit na bezmála tříhodinové DVD i na jarní turné.

DVD s názvem „Harlej 20 let aneb Tady máš, Bože, co jsi chtěl“ obsahuje záznam koncertu ze zmiňovaného koncertu ve vyprodaném Velkém sále pražské Lucerny i mnoho záběr ze zákulisí. Světlo světla spatří 25. března. DVD přinese fanouškům vzpomínku na výjimečný narozeninový koncert, který si užívali jak fanoušci, tak kapela. „Bylo to splnění dětského snu, večer, na který se nezapomíná,“ vysvětluje frontman kapely Tomáš Hrbáček.

„S Harlejem vstupujeme do dvacáté první sezóny.  Považuji to za velké štěstí a moc si toho vážím. Loňský výroční rok byl pro nás trochu ve znamení oslav a ten letošní je o to více nabit prací. Vydáme DVD z loňské Lucerny, chystáme na podzim nové CD a spousty koncertů během celého roku. Chceme vrátit fandům to, co nám dávají,“ říká kytarista Tonda Rauer.

V ten samý den, co se objeví DVD v hudebních obchodech, vyjede kapela na jarní turné s názvem „Harlej tour DVD 20 let – Jedeme dál…“. Návštěvníci některých z deseti koncertních zastávek se mohou těšit nejen na známé hity a pořádný rockový nářez, ale také na výjimečnou scénu, o jejíž grafickou podobu se postará stage designer Martin Hruška. „O podobu turné se postaral Martin, jehož práce si ceníme jako nejlepšího stage designéra v republice. Vytvořil pro nás podobu speciálního maskota, který bude Harlej doprovázet, a speciální jevištní konstrukce, které se momentálně vyrábí tak, aby jsme všechno mohli postavit už na prvním koncertě turné,“ dodává Rauer.

Kromě toho chystá kapela i nový videoklip a singl „Odcházím“, na kterém spojí Harlej síly se speciálním hostem Vláďou Šafránkem, který je bývalým členem kapely.  

Harlej tour jaro 2016:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!