Belgičtí Hooverphonic přijedou do Prahy s novým albem

Belgičtí Hooverphonic přijedou do Prahy s novým albem 

Belgická kapela Hooverphonic vydala 18. března své nejnovější album Wonderland. S ním dorazí také v květnu do Prahy, aby předvedla českému publiku nejnovější písně živě. Vstupenky jsou již v prodeji.

Belgická kapela Hooverphonic, která je součástí světové hudební scény již od roku 1995, přijede ve středu 25. května do pražského Lucerna Music Baru, kde se představí ve speciální rozšířené sestavě spolu s orchestrem. Vstupenky na koncert jsou k dispozici v internetovém předprodeji za cenu 770 korun plus poplatky.

Pod názvem Hooverphonic se skrývá duo tvořené baskytaristou a producentem Alexem Callierem a kytaristou Raymondem Geertsem. Ti velmi často spolupracují s různými zpěvačkami. Mezi nimi je třeba Liesje Sadonius, Geike Arnaert či Noémie Wolfs, která nazpívala předchozí desku Reflection. „Ať do teď jsme vždy připravovali album pro určitou Popelku. Vždy jsme se snažili najít ten správný střevíček pro tu pravou princeznu. Na novém albu jsme se rozhodli logiku otočit a porozhlédnout se po široké škále střevíčků,“ popisuje koncept nové desky Callier.

Na novém albu tak nebudou jen ženské hlasy, ale také mužské vokály. „Někdy napíšete písničky, kterým nesedí ženský hlas, takže tentokrát jsme si řekli proč nepoužít mužský hlas?“ dodává Callier. Na zbrusu nové desce si tak budou moci fanoušci poslechnout třeba i hlas zpěváka a skladatele Felixe Howarda. Nové album nese název In Wonderland a obsahuje i smyčcové nástroje, které jsou pro kapelu velmi typické.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!