Kapela Jelen má vlčí srdce! Předvedla ho i v Olomouci

Kapela Jelen má vlčí srdce! Předvedla ho i v Olomouci 

Kapela Jelen je v současné době na své březnové koncertní šňůře, kde těší svou návštěvou města, kam se nedostala v rámci podzimního Jelen Backstage Tour. I na těchto koncertech jí dělá doprovod mladá zpěvačka Kateřina Marie Tichá, která vystupuje jak se svojí kapelou, tak přímo s Jeleny. Jednoho z posledních březnových koncertů se dočkala také Olomouc.

Kapela Jelen vystoupila v Olomouci ve středu 16. března. Přivítal je zde nacpaný U-klub, který nedočkavě čekal na své oblíbence. Po krátkém setu kapely Kateřiny Marie Tiché vyběhla na pódium početná hlavní hvězda večera. 

Jeleni v současné době pracují na své druhé studiové desce, ze které již představili několik prvních písní. K singlu „Vlčí srdce“ vydali nedávno také animovaný videoklip, který má na YouTube již přes 30 tisíc zhlédnutí.  Právě tímto songem kapela svá vystoupení startuje.

Návštěvníci (nejen) olomouckého koncertu si však mohli během energické „jelení“ show užít i staré ověřené hity, jako jsou „Jelen“ či „Magdaléna“. Některé předvádí kapela v nových aranžích, jiné hrají přesně tak, jak je mají fanoušci rádi. Nadšené publikum si tak opět užívalo energickou show, během níž předváděli členové kapely sympatické hudební a pěvecké výkony. Nechyběly ani první ochutnávky z chystaného alba.

Jeleni zahájili své březnové koncertní turné 4. března ve Frýdku-Místku. Následovala Karviná, Mladá Boleslav, Plzeň i Liberec. V současné době se mohou těšit fanoušci ještě na koncert v Jindřichově Hradci (25. března) a Litomyšli (27. března). 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání: U-klub

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!