Kapela Kryštof roztančila olomouckou sportovní halu

Kapela Kryštof roztančila olomouckou sportovní halu 

Nezapomenutelný výkon předvedla kapela Kryštof na dalším z koncertů v rámci svého klubového turné. Vyprodaná sportovní hala v Olomouci zažila show plnou barev, taneční hudby a speciálních efektů.

Krátce po sedmé hodině se na scéně objevili členové skupiny Ezyway s frontmanem Ezy Hýblem, kteří na Srdcebeat Tour fungují jako předskokani. V rámci svého více než půlhodinového setu odehrála kapela hned několik skladeb z alba Maloobchodník včetně novinky Běž. Paradoxně se ale publikum nejvíce vyřádilo při coveru songu Lady francouzského dua Modjo.

Sportovní hala v Olomouci se v rytmu Srdcebeatu roztančila po osmé hodině. Svou show zahájila ostravsko-havířovská kapela Kryštof trochu netradičně, když se Richard Krajčo objevil v jednom ze sektorů přímo mezi fanoušky a začal zpívat song Cesta. „Touto písní už více než dva roky naše koncerty ukončujeme, takže děkujeme moc, že jste přišli!“ rozesmál fanoušky frontman skupiny a rovnou se pustil do skladby Každé ráno, kterou doprovázely projekce na LED obrazovkách a konfety.

Členové bandu si do Olomouce přivezli skvělou náladu a spoustu energie, kterou dokázali přenést také na publikum. To si s nimi s chutí zazpívalo několik skladeb z alba Srdcebeat a nezůstalo ošizeno ani o známé hitovky jako Rubikon, Obchodník s deštěm či Plán. Na své si přišli také příznivci žánrů hip hopu a punku, kterým Kryštof zahráli songy Nasavač a Invaze.

Na koncert se bohužel nemohla dostavit zpěvačka Lenny, která se skupinou nazpívala skladbu Přiznání. Kapela si však za ni dokázala okamžitě najít náhradu. „Přivítejte prosím Nikosii Grigoriadisovou,“ rozesmál Krajčo publikum, když představil speciálního hosta vystoupení. Nebyl jím nikdo jiný než trumpetista Kryštofů, který byl za part dcery Lenky Filipové odměněn bouřlivým potleskem.

Richard Krajčo si zaplaval mezi fanoušky

Velké překvapení čekalo na publikum při písni Vysněnokrajina, během níž vyrazil lídr skupiny na člunu mezi fanoušky a podařilo se mu doplout až na ostrov přímo uprostřed haly. Odtamtud zazpíval písničku Křídla z mýdla v rámci níž odvyprávěl příběh Ríši a Jarina pomocí coverů známých songů Dajána, Černí andělé, Okno mé lásky, Forever Young nebo Nafrněná.

V závěru si publikum doslova vydupalo hned několik přídavků v podobě písní Atentát, Cosmoshop, Ženy a kapela se rozloučila songem Ty a já.

Srdcebeat Tour plné radosti a zábavy pokračuje ve čtvrtek koncertem ve Frýdku-Místku, poté se Kryštof podívají ještě do Zlína (18. 3.), Kladna (23. 3.), Jablonce (24. 3.), Trutnova (26. 3.), Mladé Boleslavi (29. 3.) a českou část šňůry zakončí 30. 3. v Ústí nad Labem.

Foto: Barbora Bittnerová 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!