Kapela AC/DC ruší koncerty. Zpěvákovi hrozí ztráta sluchu

Kapela AC/DC ruší koncerty. Zpěvákovi hrozí ztráta sluchu 

Australská kapela AC/DC, která má vystoupit 22. května také v České republice, ruší koncerty v rámci svého severoamerického turné. Jejímu zpěvákovi Brianu Johnsonovi hrozí podle lékařů absolutní ztráta sluchu.

O nečekané situaci informovala agentura AFP s odvoláním na členy skupiny. AC/DC odložili deset koncertů po Severní Americe, evropská část turné je také nejistá. Podle vyjádření kapely je možné, že zbývající vystoupení odehrají s hostujícím zpěvákem.

„Žádný dobrý fotbalista ani hokejista nechtějí odejít do důchodu, ale bohužel, vždycky nadejde čas, kdy to budete muset udělat. Věc se má tak, že já i ostatní kluci z AC/DC se divíme, že jsme pořád tak úspěšní. Dáváme do toho všechno, co máme. Každý večer odehrajeme koncert na 100 %. Pokud je tedy tohle klíčem k úspěchu, pak ho pošleme dál. Nikdy jsme nečekali davy lidí, nikdy jsme to nebrali jako samozřejmost,“ řekl Brian Johnson deníku The Morning Sun, když dostal otázku ohledně odchodu z AC/DC.

Pokud frontman AC/DC už nebude moci dále koncertovat, šlo by o další nešťastnou událost, se kterou by se musela kapela potýkat. Již dříve ji ze zdravotních důvodů opustil kytarista Malcolm Young, kterého nahradil jeho synovec Stevie Young. O další změnu v sestavě skupiny se před dvěma lety postaral také bubeník Phil Rudd, v jehož bytě byl nalezen metamfetamin a marihuana.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Více o "AC/DC"

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!