Neskutečný nářez! Simple Plan navštívili Prahu

Neskutečný nářez! Simple Plan navštívili Prahu90%

Na první březnový víkend letošního roku mnozí jen tak nezapomenou. Do České republiky po několika letech totiž opět zavítala kanadská punk rocková skupina Simple Plan, tentokrát v rámci světového turné k nové desce Taking One For The Team, která vyšla 19. února. Lístky byly vyprodány dlouho před koncertem a očekávání byla veliká. A Simple Plan dokázali, že právem, protože jejich vystoupení rozhodně stálo za to!

Okolo sedmé hodiny večer proudí z celé Prahy k Malé sportovní hale v Holešovicích stovky lidí. Všichni čekají na jediné: vystoupení legendárních Simple Plan, kteří zde mají představit svou nejnovější tvorbu (na své si snad přijdou ale i starší fanoušci, pamatující zejména dřívější desky jako Still Not Getting Any…). Naplní Pierre, Chuck David, Sebstien a Jeff všechna jejich očekávání?

Show krátce před osmou odstartují dvě předkapely, které mají fanoušky ještě před očekávaným vystoupením kanadských punk rockerů pořáně nabudit; The Bottom Line z Londýna a The Ghost Town z Kalifornie. Právě oni musí dostat netrpělivé fanoušky do té správné nálady, a to se jim rozhodně daří! Jejich vystoupení jsou energická a je vidět, že si to před publikem umí skutečně užít. Svá vystoupení končí za obrovských ovací, poté se však veškerá pozornost diváků upíná k právě přicháejícím Simple Plan. Ti okamžitě nastupují před rozvášněný dav se svou novou peckou „Opinion Overload“ a již během několika vteřin je jasné, že to bude nezapomenutelná show!

Jejich vystoupení bylo od začátku perfektní a rozhodně nezůstalo jen u zpěvu! Během více než hodinového koncertu Simple Plan ukázali, že Prahu skutečně milují, a to dokonce tolik, že se kvůli svým fanouškům naučili i něco málo česky. Pierre tak předvedl divákům svou češtinu, když jim za jejich oddanost téměř po každé písni poděkoval česky. Poklonu složil i místním dívkám, které podle něj patří mezi nejkrásnější na světě, a mezi jinými vyzdvihl oddanou příznivkyni Dominiku, která o Simple Plan spravovala v ČR vůbec první internetové forum! Navíc nezůstalo jen u jejich vlastních songů, ale SP předstoupili před nabitou koncertní halu i s dalšími známými songy (např. Uptown Funk od Marka Ronsona a Bruna Marse).

Kromě nejnovějších hitů zazněly i takové songy jako „Welcome To My Life“, „Crazy“ nebo „Perfect“, s nímž Simple Plan své velkolepé představení zakončili. Působivou atmosféru navíc dotvářely i skvělé vizuální efekty, hlavní dík však stále patří fanouškům, kteří doprovázeli svým zpěvem skupinu od začátku až do konce, čímž dojali nejen samotného Pierra, ale i ostatní členy kapely. Pokud jste tedy jejich vystoupení tentokrát náhodou nestihli, rozhodně nemusíte být smutní. Kapele se totiž v Praze moc líbilo (strávila zde dokonce i jeden den volna!) a Pierre fanoušky ubezpečil, že se brzy určitě zase vrátí!

Foto:facebook.com/simpleplancz

Názor informuji.cz: 90%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!