Kapela Kryštof vyjíždí na totálně vyprodané turné. Startuje v Táboře

Kapela Kryštof vyjíždí na totálně vyprodané turné. Startuje v Táboře  

Jedna z nejúspěšnějších českých kapel současnosti již v úterý 24. února odstartuje v Táboře své turné, během kterého se vrátí z velkých hal zpět do menších klubů. V intimnější atmosféře představí návštěvníků nejen písně z alba Srdcebeat, které je již 6 x platinové. Pokud však ještě nemáte svůj lístek zakoupený, nejspíš máte smůlu. Všechny zastávky jsou totiž již beznadějně vyprodané.

Srdcebeat Club Tour 2016 potěší hned 14 měst po celé České republice. Po Táboře se může na Kryštofy těšit třeba Příbram, Olomouc, Zlín, Mladá Boleslav či Ústí nad Labem. Po vyprodaných halách se kapela vrací do menších klubů a kulturáků. Návštěvníci se ale nemusí bát, že s velkým pódiem zmizí také skvělá atmosféra.

"Opět bychom rádi přenesli řadu prvků z halového turné do menších prostor, podobně jako tomu bylo v období Inzerátu. Fanoušci se mohou těšit na projekce, nový design scény i některé speciální efekty. Ale je snad pochopitelné, že v klubech létat nebudu," směje se lídr kapely Richard Krajčo. Show tedy určitě bude! Stejně jako halové turné je i to klubové ale již beznadějně vyprodané.

Kapela po odehrání české části turné chystá také speciální slovenskou koncertní šňůru s názvem Srdcebeat SK Club Tour 2016. Během něj zahrají v Nitre, Žilině, Trenčíně i Bratislavě. Také některé slovenské termíny jsou již vyprodané.

Skupina Kryštof nevyjede na turné sama! Jako předkapelu tentokrát přizvala uskupení Ezyway, ostravskou pop rockovou kapelku s nádechem funku, v jejímž čele stojí charismatický zpěvák Ezy. Ezyway na sebe poprvé upozornili v roce 2013 debutovým albem Maloobchodník.

Termíny:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!