Paul Anka zrušil pražský koncert i celé evropské turné. Kvůli bezpečnostní situaci

Paul Anka zrušil pražský koncert i celé evropské turné. Kvůli bezpečnostní situaci  

Těšili jste se na únorový koncert slavného swingového zpěváka Paula Anky, který se měl uskutečnit již za několik dní v pražském Kongresovém centru? V tom případě si budete muset ještě nějaký ten měsíc počkat, zpěvák totiž zrušil celé své evropské turné včetně pražského vystoupení. Důvodem je nebezpečná situace v Evropě.

Paul Anka měl v Praze vystoupit již 3. února. Nyní se ale jeho koncert přesouvá. Do konce února by měly být ohlášeny náhradní termíny. S největší pravděpodobností se turné přesune na červen. Zakoupené vstupenky zůstávají samozřejmě v platnosti, tudíž se fanoušci nemusí bát, že by o koncert tohoto swingového velikána nadobro přišli.

„V tuto chvíli usilovně pracujeme na vyjednání náhradního termínu koncertu v červnu 2016. Fanoušci nemusí mít obavu, že o koncert pana Anky přijdou. Z jeho strany došlo k ujištění, že se koncert v Praze uskuteční v náhradním termínu. Všechny vstupenky zůstávají v platnosti," sdělila za pořádající agenturu JVS Group, Lucie Nouzová.

Populární americký swingový zpěvák zrušil již před Vánoci několik koncertů v západní Evropě. Nyní oznámil kompletní odložení evropského turné. Reaguje tak na současnou situaci v Evropě, především na teroristické útoky v Paříži a Egyptě. „Vzhledem k přetrvávajícím obavám o bezpečnost v Evropě, byl Paul Anka nucen učinit toto velmi těžké rozhodnutí. Navazuje tak na několik dalších umělců, kteří se svá vystoupení také rozhodli odložit. Paul Anka se těší na své fanoušky v náhradním termínu, ve vhodnou dobu, v blízkém období," tlumočí Ankovo rozhodnutí jeho manažer Laurence Leader.

Paula Anku nejvíce proslavila především celosvětově známá píseň Diana, kterou nahrál již ve svých patnácti letech. Během své kariéry spolupracoval například s interprety jako je Frank Sinatra, Buddy Holly, Frankie Lyman, Chuck Berry či Michael Jackson. Na svém kontě má také mnoho dalších světových hitů, například songy My Way či She’s a Lady. Právě pro zmiňovaného Jacksona pak napsal slavnou skladbu This Is It.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Kongresové centrum Praha nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Kongresové centrum Praha

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!