Lanugo Live se vrací do Jazz Docku

Lanugo Live se vrací do Jazz Docku 

LANUGO se společně s dechovou sekcí Bucinatores již tradičně před vánočními svátky vrací do svého domovského klubu JAZZ DOCK, kde představí hned několik novinek.

Tentokrát LANUGO představí kromě skladeb ze své poslední desky Lanugo, 2014 a z rozšířené edice Lanugo LP 2015 zbrusu nový singl a novou edici merchandisingu. A jak jinak, merch na sobě nese lanugovský kód pro volné stažení nové skladby z webu lanugo.cz, která se na webu objeví přesně na Štědrý den. Hudební sestavu Lanugo v Jazz Docku vyjímečně rozšíří dechová sekce Bucinatores.

„V těchto dnech vzniká nový singl, ze kterého mám velkou radost. Nejvíc se těším, až se dostane k lidem, kteří si jej koupili dopředu naslepo skrze kód, který máme na našich tričkách a taškách. Hrajeme s fanoušky hudební schovávanou, která nás prostě moc baví. Doufám, že se jim naše nová písnička bude líbit“ přibližuje vznik nové skladby a jeho netradiční distribuci zpěvačka Lanugo Markéta Foukalová a kromě Jazz Docku zve i na druhou prosincovou akci, kde se Lanugo objeví.

„Hned o den později, co hrajeme v Jazz Dock, kam všechny srdečně zvu, vystoupíme na akci Pacool Market. Podle mě je tato akce unikátní svým zaměřením a citlivou hudební dramaturgií. Hodně se těším na Lenku Dusilovou, Michala Pavlíčka a Moniku Načevu, se kterými vystoupíme v jeden večer. Bude to pro mně předvánoční setkání s hudebními přáteli,“ dodává Markéta

Koncert se koná v pátek 18. 12. od 22 hodin v klubu JAZZ DOCK.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Jazz Dock nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Jazz Dock

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!