Gilmorova děvčata se vrátí na obrazovky v nových dílech!

Gilmorova děvčata se vrátí na obrazovky v nových dílech! 

Už to bude deset let, co v televizi odvysílali poslední díl sedmé řady seriálu Gilmorova děvčata. Dlouho to vypadalo, že se fanoušci nových epizod nedočkají, ale opak se stal pravdou. Milovníci tohoto kultovního seriálu se mohou těšit na pokračování!

Gilmorova děvčata se stala fenoménem nejen mezi americkými, ale také mezi českými diváky. Vztah Lorelai a její dcery Rory sledovali diváci více než sedm let. Poslední série se však nedočkala zakončení, které by se příznivcům seriálu líbilo. Rory se rozešla s Loganem a odjela na pracovní stáž, Lorelai se opět dala dohromady s Lukem. S otevřeným koncem nebyli spokojení ani samotní herci. Scénáristé se tedy rozhodli natočit nové díly, tentokrát již s lepším zakončením.

Letos v červenci se všichni herci opět sešli na akci Gilmore Girls Reunion a zavzpomínali si na staré dobré časy. A právě tady vznikl nápad na natočení nových epizod. Nepůjde však o sérii s dvaceti a více díly, jako tomu bylo v předchozích sezónách. V plánu je natočení čtyř devadesátiminutových minifilmů, z nichž každý by se měla odehrávat v jednom ročním období. Scénáře se opět ujmou již ostřílení manželé Daniel Palladino a Amy Sherman-Palladino, která seriál opustila na konci šesté série. Fanoušci se tak mohou těšit na notnou dávku vtipů a zbrusu nových příběhů.

Během dvou let bychom se tak mohli dozvědět, zda si Lorelai konečně vzala Luka, nebo s kým nakonec skončila Rory. Herci Jared Padalecki (Dean) a Matt Czuchry (Logan) mají o budoucnosti hlavní protagonistky jasno. „Myslím, že si nakonec vzala Jesse,“ uvedli oba herci na Gilmore Girls Reunion. Názor s nimi ale nesdílí Scott Patterson, který si v seriálu zahrál Luka. „Myslím, že žádný z vás není pro Rory dost dobrý.“

Obsazení seriálu zůstane stejné!

Co fanoušky určitě potěší, je to, že obsazení hlavních rolí zůstane stejné. Diváci se tak mohou těšit na Alexis Bledel, Lauren Graham, Kelly Bishop či Scotta Pattersona. Slibně to také vypadá s účastí Mila Ventimiglia, představitele bad-boye Jesse. „Dostal jsem email od scénáristů. Amy a Dana mám opravdu rád, jsou to dva moji oblíbení scénáristé a byla by pro mě pocta, kdybych v seriálu mohl opět hrát. Samozřejmě jsem jim tedy řekl, že bych do toho šel! Kolem ledna bych měl vědět, zda si v pokračování zahraju, nebo ne,“ uvedl herec. V seriálu se tak neobjeví pouze Edward Herrmann, který v loni v prosinci zemřel. Otazník ale visí nad Melissou McCarthy, která si zahrála šéfkuchařku Sookie.

Zbrusu nová řada Gilmorových děvčat se začne natáčet v roce 2016, v televizích by se pak měla objevit o rok později.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!