Soutěž o 5 CD V+W Revue a výroční publikaci 100 let Divadla Rokoko

Soutěž o 5 CD V+W Revue a výroční publikaci 100 let Divadla Rokoko 

V Městských divadlech pražských se letos vydatně slaví. Divadlo Rokoko oslavuje 100 let od svého založení, v divadle ABC se zase připomíná nedávné výročí narození Jaroslava Ježka, který tvořil legendární trio s Jiřím Voskovcem a Janem Werichem. K těmto příležitostem vychází zbrusu nové CD V+W Revue a výjimečná publikace 100 let Divadla Rokoko, která obsahuje i dosud nezveřejněné historické fotografie. Knihu a 5 CD můžete vyhrát v naší soutěži.

Na CD V+W Revue najdete 14 písní v podání herců Městských divadel pražských (např. Svítá, Klobouk ve křoví, Ezop a brabenec, Život je jen náhoda) a bonusy, na kterých se podíleli i diváci. Ti si spolu s herci zazpívali na speciálních představeních k výročí narození V+W.

Chcete soutěžit o CD V+W Revue? Odpovězte na naši soutěžní otázku a správnou odpověď pošlete do 25. 10. na email soutez@informuji.cz

Soutěžní otázka: S jakým divadlem se spojuje dvojice Voskovec + Werich?

Publikace 100 let Divadla Rokoko, která mapuje historii divadla, se již brzy dostane do tisku. Obsahuje i fotografie - některé z nich ještě nebyly nikdy publikovány. Autory knihy jsou Pavel Bár, Alice Dubská, Vladimír Just, Justina Kašparová, Radka Potměšilová, Zuzana Sílová, Jana Soprová, Milan Šotek a Roman Vašek.

Chcete soutěžit o knihu 100 let Divadla Rokoko? Odpovězte na naši soutěžní otázku a správnou odpověď pošlete do 25. 10. na email soutez@informuji.cz

Soutěžní otázka: Kdo bude patronem křtu publikace 100 let Divadla Rokoko, který se koná 20. října v Paláci knih Luxor?

Výherce budeme kontaktovat na uvedený email.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Soutěž o 5 CD V+W Revue a výroční publikaci 100 let Divadla Rokoko
 

Mohlo by se ti líbit...

Městská divadla pražská: ABC,... nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!