Tomáš Klus rozezpíval buchlovský areál. Naposledy před pauzou

Tomáš Klus rozezpíval buchlovský areál. Naposledy před pauzou 

Cestu do Buchlovic si v sobotu 5. září nenechal ujít nejeden fanoušek Tomáše Kluse. Nejenže šlo o poslední koncert v rámci Buchlovského hudebního léta, ale bylo to také poslední vystoupení mladého zpěváka v České republice před chystanou hudební pauzou.

Po čtyřech letech se Tomáš Klus vrátil opět do Buchlovic a jako na každém z jeho vystoupení, i tady bylo doslova narváno. Koncert byl už několik dnů předem beznadějně vyprodaný a všichni, kdo si chtěli chytit dobrá místa, museli na vystoupení vyrazit minimálně s hodinovým předstihem. Koncert v Buchlovicích začal téměř na minutu přesně. Tomáš Klus se se svým parťákem Jirkou Kučerovským a s kapelou s názvem Cílová skupina dočkali od fanoušků opravdu vřelého přivítání. Nezačali ještě ani hrát a davem už se nesly nadšené ovace.

Jak sám písničkář na jednom z nedávných koncertů řekl – na staré písně by se nemělo zapomínat. Kromě novějších songů jako Oblomov, ZmrZlým, JdeVoZem či Žezlo tak zazněly i hitovky, které si s chutí zazpíval opravdu každý. Při těchto písních většinou zůstali na pódiu jen Tomáš Klus s Jirkou Kučerovským a fanoušci si tak mohli zavzpomínat na staré dobré časy, kdy byl písničkář doprovázen jen na kytaru.

A jak to u mladého zpěváka bývá zvykem, ani buchlovické fanoušky neošidil o sérii improvizací. „Kam voláš?“ zeptal se Tomáš jedné z fanynek a půjčil si od ní mobil. „My tady máme koncert!,“ zařval do telefonu, až se dotyčný pravděpodobně lekl, protože ihned zavěsil. „On mi to vypl,“ vracel udivený zpěvák fanynce mobil.

A posluchači se bavili opravdu celý večer, několikrát také na Tomášův účet. Například když zpěvák ne a ne zahrát předehru k písni Přeju Ti, kde má své sólo na kytaru. „Ale když jste tady nebyli, já jsem to zahrál hnedka,“ ospravedlňoval se písničkář. Podpory od svého kolegy Jirky Kučerovského se však nedočkal. „Mně to doma šlo, říkaj studenti,“ rozesmál kytarista publikum.

Téměř dvouhodinový koncert zakončil zpěvák hned několika přídavky a kdyby to bylo na fanoušcích, zpěváka by snad nepustili z pódia nikdy. Po koncertě se pak konala autogramiáda, která probíhala až do ranních hodin – Tomáš Klus se podepsal a popovídal si opravdu s kýmkoliv, kdo o to stál. Letošní série koncertů v Buchlovicích tak byla zakončena opravdu velkolepým večerem plným hudby a zábavy!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!