Zasoutěžte si s námi o dvě vstupenky na Hip Hop Kemp 2015

Zasoutěžte si s námi o dvě vstupenky na Hip Hop Kemp 2015 

Již 20. srpna odstartuje v Hradci Králové největší festival svého žánru ve střední Evropě. Hip Hop Kemp letos oslaví své 14. narozeniny spolu se špičkou české i slovenské rapové scény. Chybět nebudou samozřejmě ani zahraniční hosté. A u toho všeho můžete být také vy! Díky naší soutěži navíc zcela zdarma.

Prhyme, Mobb Deep, Evidence, Hopsin, Majk Spirit, Strapo, Marpo, Prago Union a mnoho dalších vystoupí již příští víkend na jedné jediné společné akci – na Hip Hop Kempu 2015. Že byste na této obrovské hiphopové párty také nechtěli chybět? V tom případě vyzkoušejte naší soutěž a můžete získat dvě volné vstupenky na celý festival.

A co pro získání lístků musíte udělat? Stačí odpovědět v komentáři k tomuto článku na naši otázku a odpověď odeslat nejpozději do 18. srpna do 15 hodin. Nejoriginálnější odpověď vyhraje dva celofestivalové volňásky.

A taky je soutěžní otázka: 

Soutěž je již ukončena. 

Své odpovědi umísťujte jako komentáře k tomuto článku do 18. srpna. Šťastný výherce bude kontaktován ihned po ukončení soutěže. 

PS: Komentáře jsou postupně schvalovány, díky za trpělivost.

Výherce budeme kontaktovat na základě uvedené emailové adresy, kterou je nutné zadat při registraci. Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!