Již za necelý týden startuje jedenáctý Festival Dokořán

Již za necelý týden startuje jedenáctý Festival Dokořán  

Druhý srpnový víkend nabídne pořádnou nadílku hudby Festival Dokořán, který odstartuje 6. srpna v Karviné. Návštěvníci se mohou těšit na tři dny plné muziky i bohatého doprovodného programu. Festival se dočkal na poslední chvíli také několika změn, ale nyní je program již kompletní.

Festival Dokořán potrvá tradičně tři dny a nabídne program na čtyřech scénách. Live stage poskytne všem hudebním fanouškům živá vystoupení oblíbených hudebních kapel. Hlavními hvězdy tohoto ročníku jsou Monkey Business, United Flavour či Blue Effect. Všechny milovníky taneční hudby bezesporu potěší Club stage a její songy v rytmu drum’n’bass, breakbeat, funky a dalších electro stylů. Nářez muziky, o kterou se postarají interpreti jako Sayko, Repit, Shifty či Luvca, si budou moci návštěvníci vychutnat až do ranních hodin.

Chybět nebude ani alternativní scéna – Alter stage. Ta bude v programu střídat hlavní Live stage. Kromě interpretů jako jsou Strapo, Zoči Voči, PSH či The Paranoid zde bude mít svoje místo také divadelní část festivalu. Návštěvníci se dočkají improvizačního programu Impéčko i cirkusového a kabaretního vystoupení Cirkusu LeVitare. Cinema Room neboli kinostan pak nabídne odpočinkovou zónu s promítáním filmů, dokumentů či animací.

Bohatý program pak doplní ještě další doprovodné aktivity. Novinkou letošního ročníku jsou zajímavé workshopy, během nichž si budou moci návštěvníci zkusit třeba žonglování, workout či streetart. Připravuje se také BMX exhibice, diskuze, filmový kvíz nebo foto soutěž. Samozřejmostí je také možnost využít stanové městečko, ve kterém nebudou chybět ani mobilní sprchy.

Festival se musel na poslední chvíli také potýkat s nepatrnými změnami v programu. „Namísto Noaha Ellenwooda vystoupí karvinská kapela Memoary. Změna se bude týkat také kapely Light&Love, která vystoupí v jiný čas, než bylo původně plánováno,“ informovali organizátoři festivalu. Navíc si pořadatelé pro zájemce připravili jedno příjemné překvapení. „V pondělí 3.8. (jen a pouze tento den) budeme prodávat celofestivalové vstupenky na Dokořán v akci 1+1 zdarma! Vstupenky je možno zakoupit v baru na Lodičkách, v prodejně Agape na náměstí nebo prostřednictvím emailu na barbora.smyrova@dokoran.info.“ 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!